Fotbal intern

Gigi Becali încă speră la titlu: ”Mai sunt şanse, nu e chiar aşa. Prea multe noroace pentru ei”

14.06.2020 | 23:22
Gigi Becali inca spera la titlu Mai sunt sanse nu e chiar asa Prea multe noroace pentru ei
ADVERTISEMENT

Finanțatorul FCSB-ului, Gigi Becali, încă mai speră la câștigarea titlui, deși echipa sa se află la șapte puncte în urma formației CFR Cluj, după ce a pierdut derby-ul din Gruia, scor 0-1.

Deși la începutul intervenției telefonice de la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport a spus că ardelenii și-au asigurat în proporție de 90% titlul de campioană, latifundiarul din Pipera a revenit și a precizat că FCSB păstrează șanse în continuare.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că 90% e pierdut titlul, ne rămâne Cupa României. Dacă, dar nu cred, că CFR rămâne așa, joacă cum a fost în seara asta mai avem șanse la titlu. Cât să o țină așa”, a declarat Becali.

Speranța lui Gigi Becali la titlu se leagă de jocul celor de la CFR Cluj

”Mai e încă un meci direct, nu sunt chiar multe puncte pierdute. Noi nu mai avem voie să greșim, dar nici noi nu putem să greșim că jucăm foarte frumos așa”, a menționat omul de afaceri.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a povestit că i-a transmis lui Bogdan Vintilă să joace cu Lucian Filip pe postul de fundaș stânga, dar antrenorul a ales să-l bage pe Ovidiu Popescu: ”E adevărat că mă implic, dar nu cum credeți voi”.

”Am zis și eu așa că 90% campionatul e decis să nu-l supăr pe ’nenea Tănase’, dar ce, Botoșani nu poate să bată CFR-ul? Mai sunt șanse, nu e chiar așa. Prea multe noroace pentru ei. Mie mi-a plăcut cum a jucat echipa azi”, a menționat finanțatorul.

ADVERTISEMENT

”Man nu prea mi-a plăcut, nu a fost cum trebuia să fie”

Becali și-a acuzat jucătorii pentru golul primit: ”Au dormit la cornerul ăla unde a dat gol CFR-ul, ei știau că ăștia centrează, așa s-a întâmplat. Bine, oricum au fost poziționați, dar și-au dat autogol, ce să fac”.

Finanțatorul a recunoscut că îi pare rău că l-a dat pe Harlem Gnohere, deoarece echipa nu are atacant, mai ales că Florin Tănase nu dă randamentul scontat pe acel post: ”Nu vreau să vorbesc de Petre să-l critic, pentru că echipa a jucat bine”.

ADVERTISEMENT

”Echipa dacă joacă așa înseamnă că avem șanse în Europa League, de-aia mă bucur așa. Coman parcă mi-a plăcut, Man nu prea mi-a plăcut, nu a fost cum trebuia să fie. Dar din spate vine Olaru, vine Moruțan”, a încheiat Becali.

CFR Cluj a învins FCSB, scor 1-0, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului campionatului intern și s-a distanțat la șapte puncte în clasament față de ”roș-albaștrii” și de Universitatea Craiova.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Gaz Metan: 17,25 este cota pentru ”1 pauza / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT