Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali l-a dat de gol în direct. „El este stelist! Cu el nu poți să te cerți”. Ce legătură are cu „Adiță” Mutu

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA și a făcut o dezvăluire despre Mihai Stoichiță. Patronul celor de la FCSB a discutat și despre Adrian Mutu.
08.03.2024 | 00:48
Gigi Becali la dat de gol in direct El este stelist Cu el nu poti sa te certi Ce legatura are cu Adita Mutu
Gigi Becali, dezvăluiri în direct despre stelistul care ține cu Adrian Mutu. Sursa Foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FCSB s-a impus pe Arena Națională cu Petrolul Ploiești, scor 1-0. După acest duel, “roș-albaștrii” s-au distanțat la 14 puncte de CFR Cluj și la 13 de Rapid care trebuie să joace cu Universitatea Craiova în etapa 29. După victoria liderului, Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Becali l-a dat de gol în direct. „El este stelist! Cu el nu poți să te cerți” Ce legătură are cu „Adiță” Mutu

La FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, Gigi Becali a dezvăluit în direct că oficialul celor de la FRF se bucură pentru FCSB. Mihai Stoichiță a răspuns că este “imparțial”, însă finanțatorul “roș-albaștrilor” a explicat că știe acest lucru din perioada în care cei doi au lucrat împreună.

ADVERTISEMENT

“Stoichiță este stelist. Noi am lucrat împreună și ne-am înțeles bine, adică am fost prieteni. El e un om de mare calitate și nu poți să te cerți cu el. El se retrage și caută pacea. Cu omul care caută pacea nu ai cum să te cerți. Știu că se bucură (n.r. pentru FCSB)”, a declarat Gigi Becali, la FANATIK SUPERLIGA.

Chiar dacă Mihai Stoichiță se bucură pentru rezultatele pozitive ale celor de la FCSB, Gigi Becali este de părere că oficialul FRF îl susține pe Adrian Mutu în campionat, mai mult decât pe liderul din SuperLiga. Cei doi au purtat și un dialog pe acest subiect.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali: Dacă se apropie Adiță, ține cu Adiță.

Mihai Stoichiță: Una e să ții cu Mutu și alta e să ții cu CFR, Gigi.

Gigi Becali: Da, dar tu ții cu Adiță. Lasă tu vrăjeala asta, te știu. Să nu se supere (n.r. Adrian Mutu). Îi spunem Adiță așa cum îi spune Stoichiță.

Calculele lui Gigi Becali, înainte de Rapid – FCSB

Finanțatorul celor de la FCSB și-a făcut calculele înainte de duelul cu Rapid de pe Arena Națională. Astfel, Gigi Becali nu se teme de giuleșteni în lupta pentru titlu și crede că echipa sa va intra cu 16 puncte avans în play-off. Acest lucru este se poate întâmpla dacă Rapid pierde ultimele dueluri cu Universitatea Craiova și FCSB din sezonul regular.

ADVERTISEMENT

“Pe Ovidiu Popescu îl mutăm peste tot ca să-și revină. Poate să joace în locul lui Ngezana cu Rapid. A fost un meci în care mi-a plăcut. Îl punem în toate pozițiile ca să avem 14 puncte diferență.

Atât avem înainte de Universitatea Craiova – Rapid. Eu v-am zis că o să fie vreo 16 puncte diferență față de Rapid. Eu cred că bate Craiova mâine, și batem și noi Rapidul.

ADVERTISEMENT

Pot să fie și 7 puncte diferență, nu se discută titlul pentru că avem echipă valoroasă. De jucat, se joacă. Matematica e matematică, asta nu putem să contrazicem.

Dar având în vedere că și dacă luăm evoluția lor cu Petrolul, ce am jucat noi cu Petrolul, ce a jucat Petrolul cu Craiova, ce am jucat noi cu Craiova…

Dacă vrea Dumnezeu, putem să luăm campionatul și cu 12 puncte înjumătățite, și cu 15. Dacă vrea Dumnezeu, face El ce vrea. Dar ce se preconizează e că Dumnezeu vrea cu noi acum”, a spus Gigi Becali la Digi Sport.

Gigi Becali a aruncat bomba: "Rapid poate să ia campionatul"

ADVERTISEMENT