Sport

Gigi Becali l-a lăudat pe Andrea Compagno după Sepsi – FCSB 0-1. A certat 3 titulari din formula lui Dică

Andrea Compagno a marcat singurul gol al meciului Sepsi - FCSB 0-1, iar Gigi Becali a vorbit la superlativ despre atacantul adus de la FC U Craiova.
25.10.2022 | 00:35
Gigi Becali la laudat pe Andrea Compagno dupa Sepsi  FCSB 01 A certat 3 titulari din formula lui Dica
Andrea Compagno a marcat singurul gol al meciului Sepsi - FCSB 0-1, iar Gigi Becali a vorbit la superlativ despre atacantul adus de la FC U Craiova. Sursă foto: Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
ADVERTISEMENT

Vârful italian a scos și a transformat penalty-ul care a stabilit rezultatul final și care i-a dus pe ”roș-albaștri” pe loc de play-off.

Andrea Compagno, remarcatul lui Gigi Becali în Sepsi – FCSB 0-1

La finalul partidei Sepsi – FCSB 0-1, din etapa a 15-a, ultima a turului din SuperLiga, Gigi Becali a ținut să-l laude pe Andrea Compangno, despre care a spus că a ținut echipa în viață în mai multe întâlniri.

ADVERTISEMENT

”Sunt bucuros, am urcat pe locul 6 și avem perspective bune. Spunea cineva că dacă nu era Târnovanu… Bine, bă, atunci îl scoatem și jucăm fără portar. E prea tânăr acum ca să îl vindem. E sub 21, poți face ce vrei cu jucătorii de câmp.

Mi-au plăcut Pantea și Compagno. Orice minge a avut, a făcut ceva cu ea. Chiar și Crețu și-a revenit. Compagno și-a scos deja banii. Dacă era alt jucător în locul lui, nu mai câștigam meciurile. El ne-a salvat vreo 3 meciuri!

ADVERTISEMENT

Omrani, într-un fel, nu îmi place de el, dar și-a scos banii. Aduceți-vă aminte meciul cu Argeș, când a dat gol Dawa din faza lui. Azi a fost tot faza lui, la golul lui Compagno. Dar eu nu vreau doar atât de la el, vreau și să lupte”, a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Coman și Edjouma, dezamăgirile lui Becali

În schimb, finanțatorul ”roș-albaștrilor” s-a arătat dezamăgit de evoluțiile lui Joyskim Dawa, Florinel Coman și Malcom Edjouma. După victoria cu Sepsi, însă, Becali a dezvăluit că a reînceput să se gândească la titlu.

ADVERTISEMENT

”Eu cred că așa ar trebui să se arbitreze. Eu sunt adeptul acestui tip de arbitraje. Dacă ești fundaș central (n.r. – Dawa), de ce să îl tragi de tricou pe Tudorie? Nu ai voie să îl tragi! Nu că mai ușor sau mai tare. Pune piciorul la minge, că nu se joacă fotbalul cu mâna pe tricou.

M-am dezamăgit Coman, dar și Edjouma. Malcom era favoritul meu, dar noi jucam în 10 oameni azi. El încurca echipa, le zicea lor să vină să o ia, că el nu vrea să paseze. Și acum am încredere în el, dar trebuie să știe că nu se joacă așa fotbal. În meciurile tari, cu OSK, trebuie să fii atent.

ADVERTISEMENT

De Miculescu nu pot să zic că sunt mulțumit, dar nici nu pot să zic ceva rău. Pe el l-am luat ca investiție, ca să iau bani pe el în viitor. E prea copil. Dar nu mi-a plăcut cum a șutat la o fază. Ține, mă, mingea, dacă nu poți să dai gol. El are fizic frumos, e băiat deștept, muncește foarte mult. Va fi mare!

Am început să mă gândesc la titlu. Suntem pe locul 6, două meciuri restante. Chiar și acum, 7 puncte până la Farul, după înjumătățire, nu sunt multe. Vreau să termin anul 2022 pe locul 3”, a încheiat Becali.

În ciuda faptului că finanțatorul FCSB-ului l-a ridicat în slăvi pe Andrea Compagno, omul decisiv în victoria de la Sfântu Gheorghe a fost portarul Ștefan Târnovanu. Pe lângă că a apărat un penalty, el a avut și alte intervenții salutare.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 1,35 este cota pentru „x solist sau nu marchează ambele echipe” la Anderlecht – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT