Fotbal intern

Contre la tv între Gigi Becali și Helmuth Duckadam. Suma fabuloasă încasată de fostul președinte de imagine de la FCSB

14.07.2020 | 21:21
Contre la tv intre Gigi Becali si Helmuth Duckadam Suma fabuloasa incasata de fostul presedinte de imagine de la FCSB
ADVERTISEMENT

Rezultatele slabe înregistrate de FCSB în ultima perioadă l-au făcut pe Gigi Becali să ia în calcul schimbarea antrenorului principal al echipei sale. Scaunul lui Bogdan Argeş Vintilă este în pericol după ce FCSB a ajuns pe locul 5 în Liga 1. Mai mult, trupa roş-albastră nu a câştigat niciun meci de la reluarea campionatului, iar în play-off are un singur succes.

Vintilă a reuşit să califice, pe teren, FCSB în finala Cupei României, după ce a trecut cu 3-0 şi 1-0 de marea rivală Dinamo în semifinale. Există o problemă însă cu apariţia lui Andrei Vlad între buturi, în meciul tur.

ADVERTISEMENT

Patronul formației roș-albastre a precizat că Toni Petrea va prelua echipa începând de miercuri, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK încă de săptămâna trecută.

UPDATE, 14 iulie, ora 21:21 /Helmut Duckadam a vorbit din nou despre problemele pe care le-a întâmpinat la FCSB, mai ales după ce

ADVERTISEMENT

„Eroul de la Sevilla” a fost supărat și a amintit de fotbaliști ai FCSB-ului care au luat 300.000 de euro pe an și nu se apropie deloc de performanțele realizate de el, precum câștigarea Cupei Campionilor în 1986.

„Sunt și eu om și am limitele mele. Am fost foarte deranjat când mi s-a spus că am luat bani degeaba, au fost fotbaliști care au primit 300.000 de euro pe an și nu au realizat nici cât degetul meu mic de la picior. 

ADVERTISEMENT

Cred că am deranjat când m-am mai luat de jucători, am zis că avem jucători, dar nu echipă. O să mă folosesc eu de imaginea mea, dacă alții nu au știut să facă asta”, a spus Helmut Duckadam.

Gigi Becali a intervenit și i-a reproșat fostului președinte de imagine mai multe lucruri: „Nu am spus că a luat banii degeaba, ci am zis că nu a venit la club. Eu i-am zis să se ducă odată la club și să devină șeful antrenorilor de portari, a fost o zi și nu s-a mai dus.

ADVERTISEMENT

Am spus tot ce am spus, dar am vrut să se afle adevărul, pentru că eram atacat din toate părțile, fără să atac pe nimeni.

L-am întrebat pe Vali Argăseală și mi-a zis că a fost în 26 de deplasări. Din punctul meu de vedere, e un om de mare caracter, de mare valoare, nu a luat banii degeaba, a luat 300.000 de euro în 10 ani, am spus ca să știe oamenii, nimic mai mult, nu mai am voie să spun adevărul?

Pe mine mă interesează ca el să nu se supere pe mine, pentru că el e un om prea mare de caracter pentru a spune ceva de rău de el.

Eu i-am luat apărarea de multe ori, dar a plecat din cauza problemelor cu pandemia de coronavirus, pentru că nu se știe ce se va întâmpla. El trebuia să mai aștepte, s-a supărat prea repede.

Eu l-am dat afară pe Gnohere și pe Planic ca să fac reducere de bani, pentru că așa e lumea asta. Și fetei lui Mihai Stoica i-am scăzut salariul, chiar nu i-am mai dat deloc”.


ȘTIRE INIȚIALĂ

Gigi Becali: „Mâine vin Toni Petrea şi Neubert“

Patronul FCSB a ţinut o conferinţă de presă în care a prezentat mai multe aspecte legate de echipa sa. A fost prezentat Sergiu Buş, noul transfer al vicecampioanei, a lămurit situaţia cu Duckadam şi Dennis Man.

„Mâine voi fi la echipă ca să prezint noul antrenor Toni Petrea şi cu Tommy Neubert. Nu ştiu dacă Neubert vine mâine. Vintilă va fi antrenor la echipa secundă, că are contract pe viaţă. Pintilii rămâne secund, că nu are licenţa. Dacă o avea, îl puneam pe el“, a declarat Becali.

Gigi Becali: „Duckadam a luat 300.000 de euro de la mine“

„O să încep cu Duckadam, om pe care îl respect, om de mare calitate. A început din august 2010 la noi, a luat 2.500 pe lună. În 10 ani, a câştigat de la mine 300.000 de euro, nevenind cam niciodată. A venit de câteva ori. Eu i-am dat un telefon să se impună, să aibă grijă de portari. S-a dus o dată. Deci, a luat 300.000 de euro.

El spune aşa: ‘N-am fost invitat niciodată la meciurile din deplasare’. A fost în 26 de deplasări. A fost invitat în toate, dar nu a vrut să meargă la unele“, a declarat Gigi Becali.

„Ilie Dumitrescu e băiat bun şi nu are răutăţi. Aveam încredere în el, dar o sămânţă de invidie tot are acolo. Că el a zis că de când cu Duckadam nu vede… I-am 300.000 din banii mei, dar nu pot să dau la infinit. 2.000 de euro îi dădeam din banii mei. I-am zis că îi dau 500 de euro, dar nu i-a convenit“.

Gigi Becali: „Pe Man vreau 15 milioane. Nu accept nicio înţelegere cu Planic“

„Dinamo, Rapid, chiar şi CFR au trecut prin insolvenţă. Vaslui nu mai există. Oţelul nu mai există. UTA, Piteşti, Petrolul nu mai există. E uşor să vorbeşti de fotbal. E mai greu să faci fotbal. Eu am făcut, alţii au clacat“.

„Dacă vreau, mâine iau 10 milioane pe Man, dar eu vreau 15. Poate o să iau şi mai mult. O să vedeţi în următoarele zile“.

„Cu Planic… a venit cineva să terminăm conflictul cu 250 de mii de euro, dar după ce a făcut ce a făcut nu mai accept niciun fel de înțelegere. Acum, cine îl vrea să plătească 10 milioane clauza“.

„O să aducem un fundaş central. Avem nevoie de un fundaş, poate doi. Din iarnă, revine Nedelcu şi eu cred că o să fie un bun fundaş central“.

„Olăroiu trebuie să mai lucreze încă vreo 20 de ani prin China, iar Mirel, şi el vreo 30 de ani prin Emirate, ca să ia FCSB de la mine. Dar Mirel să nu mai dea 12 milioane pe maşini şi 7 milioane pe ceasuri. Poate m-aş îndoi la 150-200 de milioane să o dau pe FCSB, dar nu cred“, a spus Becali.


 

  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 51,00 este cota pentru „2 pauză / 1 final“. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT
Tags: