Sport

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu: „Nu poți să iei campionatul cu jucători refuzați de noi!”

Gigi Becali i-a transmis un mesaj lui Dan Şucu, după ce omul de afaceri a stabilit un termen de doi ani pentru câştigarea titlului cu Rapid.
17.10.2022 | 12:41
Gigi Becali mesaj pentru Dan Sucu Nu poti sa iei campionatul cu jucatori refuzati de noi
Gigi Becali şi Dan Şucu. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Rapid vrea să devină din nou o forţă în SuperLiga. Venirea lui Dan Şucu în acţionariatul echipei a adus un plus de stabilitate la nivel financiar şi a aprins speranţele fanilor în ceea ce priveşte performanţa.

Gigi Becali, mesaj pentru Dan Șucu: “El crede că vine şi ia campionatul că e mare deştept. Faci iluzionism? Păi bagă bani”

Patronul FCSB, Gigi Becali, a mai potolit elanul lui Dan Şucu, cel care a spus că în maximum doi ani, Rapid va câştiga titlul în SuperLiga, spunând că are nevoie de investiţii importante pentru un asemenea obiectiv:

ADVERTISEMENT

“Dan Şucu este om de afaceri, dar nu ştie cum e la fotbal. El crede că vine şi ia campionatul că e mare deştept. Faci iluzionism? Păi bagă bani. Aia cu Florinel Coman a fost o aiureală la o masă. Au băut un şpriţ şi spuneau de Florinel Coman. 

“Nu poate lua campionatul cu 3-4 jucători refuzaţi de noi şi alte echipe”

Lui Şucu pot să îi spun pentru că îl cunosc şi ştiu că nu se supără. Să nu creadă că merge aşa, că a câştigat 2-3 meciuri. Trebuie să bage bani ca să câştige campionatul. Nu poate lua campionatul cu 3-4 jucători refuzaţi de noi şi alte echipe. 

ADVERTISEMENT

Gică Hagi este singurul om care poate câştiga campionatul fără investiţii. Este singurul om care poate câştiga campionatul. Sunt jucători acolo care au fost refuzaţi de noi acum 4-5 ani.

Dar dacă nu o să îl aibă pe Alibec, dacă se îngraşă 4-5 kilograme, nu va putea câştiga mereu. Alibec rezolvă tot acolo. L-am avut”, a spus Gigi Becali la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

Dan Şucu: “Eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va lua titlul. Cât de rapid? Aș spune că în maxim doi ani”

Dan Şucu a declarat în urmă cu câteva săptămâni că Rapidul va lua titlul în maximum doi ani. Acţionarul nu vrea să calce pe urmele altor patroni din SuperLiga şi spune că nu se implică la echipă:

“Eu sunt convins că Rapid, în viitorul apropiat, va lua titlul. Cât de rapid? Aș spune că în maxim doi ani. Eu mă întâlnesc cu Victor Angelescu și Daniel Niculae, mai puțin cu Adrian Mutu. Nu sunt implicat în activitatea echipei mari”, a spus Şucu.

ADVERTISEMENT

Rapid are un start excelent de sezon. Giuleştenii sunt pe locul doi în SuperLiga, cu 28 de puncte obţinute după primele 14 etape. Echipa lui Adi Mutu este la cinci lungimi de Farul Constanţa.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2,32 este cota pentru „2 solist” la UTA Arad – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT