Sport

Gigi Becali nu concepe ca FCSB să rateze calificarea cu Dunajska Streda: „Trebuie să ținem cont și de bani, că altfel ajungem ca Rapid și Dinamo!”

Gigi Becali a transmis un mesaj clar înainte de returul din Conference League dintre FCSB și Dunajska Streda și anunță noi transferuri dacă jucătorii lui Nicolae Dică vor reuși să se califice în play-off.
09.08.2022 | 11:50
Gigi Becali nu concepe ca FCSB sa rateze calificarea cu Dunajska Streda Trebuie sa tinem cont si de bani ca altfel ajungem ca Rapid si Dinamo
FCSB ar putea câștiga minim 10 milioane de euro dacă se califică în grupele Conference League. Sursă foto: captură Digi Sport
ADVERTISEMENT

Viitorul FCSB-ului se leagă strâns de parcursul echipei în acest sezon de Conference League, iar Gigi Becali a anunțat că e dispus să îi mai aducă lui Nicolae Dică încă patru jucători.

Gigi Becali îl face praf pe Ianis Stoica: „Dă pe lângă minge și se învârte ca titirezul”

Gigi Becali a dezvăluit la Pro Arena că Ianis Stoica nu va mai juca titular și va intra doar în repriza a doua: „Dacă îl bagi prima repriza nu face nimic, dă pe lângă minge și se învârte ca titirezul”.

ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Florinel Coman a plecat la celebrul vraci Marijana Kovacevic, iar căpitanul FCSB-ului ar putea fi pe teren în meciul cu slovacii: „Florinel Coman va juca joi. A fost acolo la Mariana și și-a făcut crucea că s-a vindecat așa repede”.

Patronul FCSB-ului își dorește încă un atacant, iar dacă echipa se califică cu Dunasjka Streda ar mai putea urma și alte mutări-surpriză: „Pe Isfan? Cică nu e atacant el. La ora asta vreau un atacant de 27-28 de ani de experiență. Am luat doi jucători ca să iau bani pe ei. Dacă ne calificăm mai iau încă unul sau doi repede, dar mai în vârstă, nu mai iau copii. Apoi dacă ne calificăm, mai iau încă doi jucători tineri”. 

ADVERTISEMENT

Becali prevestește dezastrul dacă FCSB nu se va califica în grupele Conference League: „Trebuie să ținem cont și de bani, să ne și calificăm, că altfel ajungem ca Rapidul și ca Dinamo!”.

Gigi Becali își amenință rivalii din SuperLiga: „Echipa asta cea mai slabă va fi peste 2-3 luni cea mai puternică pe care am avut-o vreodată”

Gigi Becali e convins că echipa își va reveni, iar în câteva luni FCSB va arăta cu totul altfel: „E adevărat până acum. Numai că echipa asta cea mai slabă va fi peste 2-3 luni cea mai puternică pe care am avut-o noi vreodată”.

ADVERTISEMENT

Chiar dacă nu mai face schimbările la FCSB, Gigi Becali știe tot ce mișcă la baza de pregătire de la Berceni: „Mă interesez si de 2-3 ori pe zi. Mi-a spus și Neubert că e mult mai pregătit. Crezi că las așa stâna?”. Nicolae Dică este foarte mulțumit de atitudinea lui David Miculescu, iar Gigi Becali îl impune pe el și pe Andrei Cordea în primul unsprezece: „100% vor juca amândoi. Nu știu eu, sunt eu antrenor? El face! Fă ce vrei, dar ăștia să fie în teren. Mie mi-a spus Dică că e foarte mulțumit pentru că respectă exact ceea ce îi spun. A marcat gol și a luat un roșu adversarul. Tactic e foarte bine. Miculescu nu se vede realizarea, dar face ce îi spun. Îi place foarte mult de el pentru asta”. 

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Mirel Rădoi va fi noul antrenor al Universității Craiova, iar Gigi Becali a recunoscut că e surprins de decizia finului său: „Dacă are curajul ăsta, bravo lui! Dacă eram în locul lui, spuneam că vin vineri dimineață. Dică a avut curajul pentru că a văzut echipa aia. Eram noi peste pe ei, la ei e altceva. Joacă ca Barcelona! Oamenii jucau tiki-taka cu Craiova”.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali îi distruge pe cei de la CSA Steaua: „Ei nu au ce face. Singura lor ieșire e Becali”

Gigi Becali e convins că CSA Steaua nu are nicio șansă să mai promoveze în SuperLiga și îi face praf pe cei de la MApN: „Asta e ceva ce nu s-a mai întâmplat în România. Dai 2 milioane de euro buget pe an la o echipă. Ei nu au ce face. Ar vrea să scape de ea, dar nu pot. Trebuie să facă licitație să dea marca Steaua sau să cedeze echipa. Sau să se facă o asociația. Au băgat 10 milioane până acum și-au rămas blocați ca puiul în lână”.

Ba mai mult, patronul FCSB consideră că echipa nu mai are nicio ieșire, singura cale de scăpare fiind o înțelegere cu FCSB:  „Dacă vor să facă licitație comercială e mai rău. Numai locul în Liga 1 costă 10 milioane. Nu au cum să iasă din asta. Nu există cale legală nici măcar 1%. E posibil acuma dacă îl schimbă pe Dâncu și vine unul de la PSD să fie ceva negocieri. Dâncu e de la SRI.

Singura lor șansă e asta. Să se împace și să scape. Singura lor ieșire e Becali. Dar și așa au probleme! De ce ai cheltuit 10 milioane de euro dacă te împaci cu Becali?! Și stadionul ăla nu e făcut…. Pe terenul ăla au fost proprietari acolo. Nici terenul și nici banii de investiție nu sunt ai lor! Nu-și asumă nimeni răspunderea. N-are nimeni curaj. Care este oportunitatea de vreți să luați marca de la FCSB să faceți echipă? Cuc a fost singurul ministru care i-a întrebat asta”. 


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,07 este cota pentru „peste 2,5 goluri marcate” la DAC Dunajska Streda – FCSB. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT