Fotbal intern

Gigi Becali nu crede că părerile experților în arbitraj sunt originale: ”Vreți să mă cert și cu Porumboiu?”

16.02.2021 | 21:54
ADVERTISEMENT

Iritat de arbitrajele din ultima vreme, Gigi Becali se ia la trântă cu toată lumea și susține că persoane misterioase sunt în spatele greșelilor de arbitraj împotriva echipei sale.

Becali a intervenit telefonic la Digi Sport și a luat foc când moderatorul i-a transmis că mai mulți specialiști, printre care și fostul arbitru Adrian Porumboiu, au susținut că penalty-ul echipei FC Hermannstadt, în ultima etapă a Ligii 1 a fost acordat corect.

ADVERTISEMENT

”Vreți să mă cert și cu Porumboiu acuma? Nu cred că Porumboiu are părerea aia. Ce trebuie să îmi spună mie Porumboiu. Eu văd că ăla îi dă cu piciorul în stomac lui Vlad, ce să mai zică Porumboiu?”, a răbufnit Becali.

Cine a reactivat morișca?

Finanțatorul celor de la FCSB a mai spus că greșelile de arbitraj împotriva roș-albaștrilor sunt în strânsă legătură cu un fost prieten de familie.

ADVERTISEMENT

”Nu îmi propun să mă cert cu lumea, o să vă spun după… Porumboiu numai are legătură cu fotbalul. Cred, spun ce cred, că există o mică influență din partea a 2-3 persoane care au un interes, știți la ce mă refer. E o concentrare pe mai multe fronturi… Au reactivat… nu știu cum au reactivat morișca lor”, a spus Becali la Digi Sport.

Invitat în platoul TV, jurnalistul Decebal Rădulescu l-a întrebat pe Becali dacă agentul Anamaria Prodan și soțul ei, Laurențiu Reghecampf sunt persoanele misterioase la care se referă.

ADVERTISEMENT

”Nu vreau să spun mai multe, pentru că nu vreau să mă cert cu persoana aia pentru că am fost prieteni pe vremuri”, a răspuns Becali.

Cerere oficială să nu mai fie arbitrați de Kovacs și Popa

Gigi Becali a mai spus că a solicitat Federației Române de Fotbal ca arbitrii Istvan Kovacs și Cătălin Popa să nu o mai arbitreze în acest sezon pe FCSB.

ADVERTISEMENT

”Am cerut recuzarea lui Istvan Kovacs și Cătălin Popa, a făcut Vali Argăseală hârtiile. E posibil să fac o nebunie dacă mai arbitrează Istvan Kovacs un meci al nostru.

E posibil să scot echipa de pe teren, dar nu știu dacă o s-o fac, dar mă gândesc. Trebuie să tragem un semnal de alarmă. Vreau să scap de el, eu vrea să scap de omul acesta”, a mai spus Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – Chindia Târgoviște: 1,35 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT