Sport

Gigi Becali nu se uită la bani! A cheltuit o avere pe noul autocar al FCSB-ului. Exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Gigi Becali a scos din buzunare nu mai puțin de 500.000 de euro pentru noul autocar al FCSB care are pe el o cruce imensă.
10.12.2021 | 22:02
Gigi Becali nu se uita la bani A cheltuit o avere pe noul autocar al FCSBului Exclusiv
Echipa lui Gigi Becali a făcut deplasarea la Sibiu pentru meciul cu Gaz Metan Mediaș cu noul autocar. Sursă foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB și-a schimbat autocarul și speră să își schimbe astfel și norocul. Imaginile cu noua „bijuterie” pentru care Gigi Becali a plătit o avere au apărut deja pe pagina oficială de Facebook a echipei.

Gigi Becali îi face astfel concurență lui Adrian Mititelu care a plătit peste 500.000 de euro pentru autocarul echipei FC U Craiova 1948, mai scump decât cel al Barcelonei.

ADVERTISEMENT

FANATIK a aflat cât a plătit Gigi Becali pe „bijuteria” de autocar al FCSB

Din informațiile FANATIK, autocarul FCSB-ului a costat 500.000 de euro, o sumă uriașă ținând cont că Gigi Becali nu mai este dispus să ofere atâția bani atunci când e vorba să transfere vreun fotbalist la echipa pe care  o patronează.

Jucătorii FCSB-ului s-au fotografiat în fața noii jucării a patronului, care a eliminat de pe autocar numele sponsorului falimentar, City Insurance, și a înlocuit și crucea cu una de dimensiuni mai mari.

ADVERTISEMENT

Autocarul Setra S517 HDH personalizat în culorile clubului și care valorează mai mult decât o mașină de lux a fost cumpărat de la cei de la Tarsin, cu care FCSB are un parteneriat de lungă durată.

Autocarul FCSB-ului la mare bătaie cu cel al lui FC U Craiova 1948

Autocarul FCSB-ului a fost la fel de scump ca cel cumpărat de Adrian Mititelu pentru FC U Craiova 1948, „Force One Oltenia”, prezentat în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Adrian Mititelu Jr. s-a lăudat că până și Barcelona a comandat același autocar, însă a ales o variantă mai ieftină: „Avem cel mai frumos autocar. Are cele mai bune dotări. FC Barcelona a comandat același autocar, dar varianta mai ieftină cu 120.000 de euro”.

Ba, mai mult, oltenii au prezentat cu surle și trâmbițe noul autocar și mai mulți artiști au fost invitați la petrecerea de lansare: „Vom avea Force One Oltenia. Cel mai tare autocar al unei echipe de fotbal din România. Va fi și o prezentare cu fast în acest sens. Vor participa vedete, artiști, fotbaliști celebri. Va fi ceva special, un spectacol deosebit organizat cu ocazia prezentării acestui autocar, pentru care Universitatea Craiova plătește jumătate de milion de euro”, a spus Marcel Pușcaș, la Radio Gold FM.

ADVERTISEMENT

„Autocarul are toate dotările necesare pentru ca noi și jucătorii să avem confortul necesar. Mă bucur că echipa la care activez merge pe această linie a performanței, acest lucru se vede și din achizițonarea acestui Maybach al autocarelor. 

Design-ul e foarte frumos, aici merită felicitări echipa de marketing a Universității Craiova. Sper ca în viitor să achizițonăm și unul descperit pentru a sărbători un trofeu”, declara și Adrian Mutu la conferința de presă de prezentare.

Universitatea Craiova și FC U Craiova 1948, rivalitate și la nivel de autocare

FCSB se bate pentru titlul de cel mai tare autocar umăr la umăr cu FC U Craiova 1948, dar și cu rivala din oraș, Universitatea Craiova. Universitatea Craiova are și ea un autocar trăznet, însă nu la fel de scump ca cel al lui FC U Craiova 1948 și al FCSB.

Autocarul echipei lui Mihai Rotaru a avut însă de suferit după ce a fost vandalizat de ultrașii Petrolului, înainte de pe finala Cupei României de la Ploiești cu Astra Giurgiu.

Autocarul Universității Craiova nu a scăpat nici de furia suporterilor echipei lui Adrian Mititelu înainte de meciul cu Rapid. În momentul în care a trecut prin fața ultrașilor strânși în fața Teatrului Național „Marin Sorescu” din Craiova a fost bombardat cu sticle.

  • 500.000 de euro a plătit Gigi Becali pentru noul autocar al FCSB

  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan Mediaș – FCSB: 5,20 este cota pentru „2 și peste 3,5 goluri”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT