Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Becali, obiectiv incredibil la FCSB. Ce trebuie să facă Charalambous

Gigi Becali vrea să defileze în acest început de campionat şi i-a transmis lui Charalambous că echipa sa trebuie să câştige 10 meciuri la rând în SuperLiga, pentru a scăpa de emoţii.
17.07.2023 | 12:35
Gigi Becali obiectiv incredibil la FCSB Ce trebuie sa faca Charalambous
Elias Charalambous în meciul dintre FCSB şi FC U Craiova. Sursa: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB a început ca din tun campionatul. Roş-albaştrii au câştigat cu 3-1 meciul împotriva celor de la FC U Craiova şi au arătat o poftă de joc ieşită din comun, fiind extrem de montaţi încă din prima etapă.

Gigi Becali, obiectiv incredibil la FCSB: “Ne-am propus să câştigăm 10 meciuri la rând sau poate chiar 15 meciuri”

Gigi Becali a intrat în direct la FANATIK SUPERLIGA şi a spus că FCSB are în acest moment un lot puternic care să facă faţă atât în campionat, cât şi în cupele europene, în Conference League:

ADVERTISEMENT

În fiecare an am pierdut campionat că am spus că se înjumătăţesc punctele şi am băgat copii. Acum, avem fotbalişti şi pentru campionat şi pentru cupele europene să jucăm. N-ai voie să începi prost când ai valoare. 

Când ai valoare, trebuie să baţi 10 meciuri la rând. Ne-am propus să câştigăm 10 meciuri la rând sau poate chiar 15 meciuri, să facem 45 de puncte şi să fim campioni încă din tur”, a spus Becali la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Derby-ul cu Dinamo în Ghencea: “Nu poate să îmi pună clauză de 1 milion”

În etapa viitoare, FCSB joacă în “Derby de România” cu Dinamo. Ministerul Apărării şi-a dat acordul ca meciul să se joace în Ghencea, dar încă nu este oficial că se va juca pe noua arenă din cauza unor clauze considerate aberante de Gigi Becali:

“O să îl sun pe primul ministru azi. Dacă nu o să îl asculte subalternii, nu o să fie un bun conducător. Cum să îmi ceară 1 milion de euro dacă se strică gazonul. Fac gazon nou.

ADVERTISEMENT

200.000 de euro. Îi pun eu gazon nou. Nu poate să îmi pună clauză de 1 milion. Apoi, să pot să răspund şi pentru suporteri. Puteţi să răspundeţi de oamenii care citesc FANATIK-ul?”, a spus Gigi Becali la FANATIK SUPERLIGA.

FCSB – Dinamo, primul derby după un an şi jumătate!

Derby-ul este programat sâmbătă, de la ora 21:30. Este primul meci între cele două mari rivale după o pauză de un an şi jumătate, ultimul fiind desfăşurat în luna februarie a anului 2022 când FCSB s-a impus cu 3-0 în “Groapă”.

ADVERTISEMENT

Noul sezon din FANATIK SUPERLIGA se vede exclusiv în direct pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea se va desfăşura luni, marţi şi vineri, de la ora 10:30. Apoi, show-ul va fi disponibil şi pe Youtube şi Facebook, de la ora 17:30.

Gigi Becali, după debutul FCSB în SuperLiga

ADVERTISEMENT