Sport

Gigi Becali, primele reproșuri la adresa lui Nicolae Dică: „Dacă era după mine, nu jucau nici Tavi și nici Ovidiu Popescu. Dar nu m-am băgat”

Gigi Becali este nemulțumit după ce FCSB continuă să nu bată pe nimeni în SuperLiga. Obiectivul imediat este calificarea în Conference League, dar patronul a avut ce să-i reproșeze lui Nicolae Dică.
07.08.2022 | 13:32
Gigi Becali primele reprosuri la adresa lui Nicolae Dica Daca era dupa mine nu jucau nici Tavi si nici Ovidiu Popescu Dar nu mam bagat
Gigi Becali, primele reproșuri la adresa lui Nicolae Dică: „Dacă era după mine, nu jucau nici Tavi și nici Ovidiu Popescu. Dar nu m-am băgat”. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Gigi Becali este supărat că FCSB nu are nicio victorie în SuperLiga. Vicecampioana a făcut 1-1 la Mioveni, chiar înaintea returului cu Dunajska Streda din UEFA Europa Conference League. Latifundiarul din Pipera vrea să își vadă echipa în grupe, dar nici campionatul nu este de neglijat.

Nicolae Dică a primit reproșuri de la Gigi Becali după Mioveni – FCSB 1-1. Ce l-a nemulțumit pe Patron

În partida de la Mioveni, Nicolae Dică a preferat să nu îl menajeze pe Ovidiu Popescu, iar decizia s-a dovedit a fi una extrem de neinspirată. Folosit în banda dreapta a apărării, mijlocașul a greșit la golul gazdelor, moment în care s-a și accidentat foarte grav și va rata meciul cu Dunajska Streda.

ADVERTISEMENT

Exceptând primul meci din SuperLiga, cu U Cluj, Ovidiu Popescu a jucat în fiecare meci al roș-albaștrilor din acest sezon. Gigi Becali pune accidentarea mijlocașului pe seama oboselii și îi reproșează antrenorului că nu l-a menajat.

Pentru postul de fundaș dreapta, Nicolae Dică avea o sumedenie de soluții în partida de la Mioveni. Denis Haruț, Florin Achim, Alexandru Pantea sau Radu Boboc puteau îndeplini lejer acest rol. Becali a confirmat și faptul că Florinel Coman a plecat în Serbia pentru a se reface la vraciul Marijana Kovacevic, așa cum FANATIK a dezvăluit în exclusivitate.

ADVERTISEMENT

„Dacă era după mine, făceam un sacrificiu și mai mare. Nici Tavi și nici Ovidiu Popescu nu jucau. Dacă era după mine, dar nu m-am băgat. N-am nicio treabă cu meciul ăsta. Totul e pentru calificare. Mai sunt 46 de meciuri în campionat. Nu e o problemă. Am pierdut un punct, să zicem. Avem timp să recuperăm.

Echipa e valoroasă. Doar Olaru a intrat și a schimbat jocul. Dacă intră și Edjouma și Coman, care a plecat pe acolo, prin Serbia. Să vedem. Am mici emoții pentru că s-a accidentat Ovidiu Popescu, dar revine Vali Crețu.

ADVERTISEMENT

Iar eu cred că tot Crețu e mai fundaș dreapta. Ovidiu pare el bun ca fundaș dreapta, dar parcă tot Crețu e mai fundaș dreapta. E om și el. Dacă joacă o dată la trei zile, ce să facă? Ce să facă Ovidiu? A jucat în continuu.

Îi aveam pe Pantea, pe Haruț și pe Achim. Păi dacă avem trei fundași dreapta, bagă unul din ei, ca să nu riști. Până la urmă joci cu Mioveni, care vine din divizia B. Le-ai luat și atacantul, cel mai bun jucător…”, a declarat Gigi Becali, la Pro Arena.

ADVERTISEMENT

De când a revenit la FCSB, Nicolae Dică a înregistrat două victorii și două rezultate de egalitate. Cu antrenorul în vârstă de 42 de ani pe bancă, vicecampioana României le-a bătut pe Saburtalo Tbilisi (4-2) și pe Dunajska Streda (1-0) și a remizat cu FC U Craiova 1948 (1-1) și CS Mioveni (1-1).


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB: 2,18 este cota pentru „X2” la FCSB – Dunajska Streda. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT