Sport

Gigi Becali șochează din nou! Construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis

Gigi Becali construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis.
15.10.2021 | 20:54
Gigi Becali socheaza din nou Construieste o manastire unde femeile au accesul interzis
Gigi Becali șochează din nou! Construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Este vorba despre o mănăstire aproape de Mănăstirea Frăsinei din județul Vâlcea, loc supranumit și Athosul României, despre care FANATIK a scris în exclusivitate că este noul loc preferat al patronului FCSB-ului pentru pelerinaje, dar și unde deja și-a făcut mănăstire și câteva chilii, pe care le-a și sfințit.

Gigi Becali vrea ca la mănăstirea lui să nu vină femeile și nici să nu existe animale de sex feminin lângă locație, exact ca la muntele Athos.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali construiește o mănăstire unde femeile au accesul interzis

Gigi Becali construiește o mănăstire unde femeile sunt interzise și a dezvăluit că vrea să facă un oraș călugărescu, la care să nu existe nici măcar animale de sex feminin:

„Va fi așa, un fel de orășel călugăresc, mare, cu 500-1.000 de călugări. Nu vor fi nici animale de sex feminin. Vor fi măgari, boi, de exemplu, vor fi și găini, dar cocoși, deci nu de sex feminin”

ADVERTISEMENT

„Femeile și bărbații nu se vor întâlni. Ce, la Athos pot merge femeile? La călugări nu au voie femeile, iar la mănăstirea pentru maici nu au voie bărbații.

Sigur, turiștii bărbați vor merge la călugări, femeile la maici”, a mai spus Gigi Becali, conform libertatea.ro.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali nu își obligă jucătorii să nu se vaccineze

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate problemele de lot de la FCSB, iar patronul Gigi Becali a vorbit despre situația jucătorilor nevaccinați, despre care a spus că îi lasă să aleagă după bunul plac, chiar dacă el nu este deloc de acord cu vaccinurile anti-COVID.

„Eu nu sunt stăpân de sclavi și dacă eram, nu puteam să îi oblig. Ei mi-au cerut părerea, eu am spus că mai bine mor decât să mă vaccinez.

ADVERTISEMENT

De ce? Eu am mai spus la televizor de ce, nu mai spun că după se spune că sunt antivaccin. Oamenii fac ce vor. Nu există nicăieri să te oblige cineva să bagi o substanță în tine”.

„Vă întreb pe voi, dacă cei care sunt vaccinați, dar au COVID și intră în contact cu ceilalți, de ce să îi infecteze pe toți, de ce să nu se testeze toți?

Eu nu vă spun ce spun specialiștii, ca să nu se sperie lumea. Fiecare crede în ce vrea”, a mai spus Gigi Becali, la TV DigiSport.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CS Mioveni: 1,65 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT