Fotbal intern

Gigi Becali, spectacol după ce FCSB a câştigat Cupa! Alertă pentru U Craiova: ”S-a încheiat sezonul pentru mine! Eu plec la mănăstire”

22.07.2020 | 23:22
Gigi Becali spectacol dupa ce FCSB a castigat Cupa Alerta pentru U Craiova Sa incheiat sezonul pentru mine Eu plec la manastire
ADVERTISEMENT

Finanțatorul Gigi Becali a făcut spectacol după ce FCSB a câştigat Cupa României în urma victoriei cu Sepsi OSK, scor 1-0.

”Nu e mare lucru, bucuria sunt ăia 400.000 de euro pe care-i câștigăm. Sunt buni și ăștia. Nu știu nimic de Man la Monaco. Sunt povești”, a spus latifundiarul din Pipera.

ADVERTISEMENT

”Nu fac eu echipa și schimbările, antrenorul face. N-am vorbit prea multe cu Petrea, nu-i impun schimbări. O să vedem în viitor”, a continuat el.

FCSB a câștigat Cupa și Gigi Becali a făcut spectacol

După ce FCSB a câștigat Cupa României, Gigi Becali a făcut spectacol la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport și a lăsat să se înțeleagă că echipa a intrat în vacanță și ultimele două meciuri din campionat nu mai contează.

ADVERTISEMENT

”Ce contează pentru noi aceste două meciuri care au mai rămas? Eu plec la mănăstire. Nu mă mai bag. Să facă ce vor Petrea și Neubert. Vom juca serios cu CFR Cluj, nu știu ce echipa o să bage Toni. Eu la revedere, pentru mine s-a încheiat sezonul”, a declarat Becali.

Nu prea mi-a plăcut echipa, doar Man și Moruțan. Coman a vrut, dar nu prea a avut mingi. Lui Coman i-am zis că nu-l ia Rădoi la națională dacă nu face faza defensivă.

ADVERTISEMENT

De ce să le dau primă jucătorilor? Toți banii la mine la buzunar pentru zile negre. Ăștia 400.000 sunt cheltuielile mele. Jucătorii au contract, eu respect contractul. Până în septembrie salariile rămân înjumătățite, apoi revin la normal”, a menționat finanțatorul.

Gigi Becali a dezvăluit că vrea ca echipele care nu pot juca deoarece au jucători infectați să piardă la masa verde: ”Hermannstadt are 2 meciuri, vrea să le joace. Din ce cauză nu poate juca? Din cauza lui Dinamo. 3-0 și 3-0 la masa verde, pa și la revedere. La mine suntm oameni serioși de aia nu avem coronavirus. Vineri trebuie să facem din nou testele, dar nu am emoții că nu mă mai interesează”.

ADVERTISEMENT

”Cred că CFR va câștiga titlul, deși eu vreau Craiova. Nu pot să am o prietenie cu cei de la CFR, iar cu Craiova nu concurez eu. Totul se va hotărî în meciul direct. Să vedem și cu virusul la CFR că nu știu ce șmecherie au făcut că a dispărut tot. Cică le-au făcut din nou testele și le-a ieșit bine”, a încheiat Becali.


  • (P) Cota BETANO pentru Gaz Metan – FCSB: 12,75 este cota pentru „scor corect: 1-0”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT