Sport

Gigi Becali, tras la răspundere pentru situația lui Dorin Rotariu: „Îl tratează ca pe un intrus”

Gigi Becali a fost taxat de Iosif Rotariu pentru situația în care a ajuns Dorin Rotariu, nepotul fostului mare fotbalist al Stelei.
16.01.2024 | 20:12
Gigi Becali tras la raspundere pentru situatia lui Dorin Rotariu Il trateaza ca pe un intrus
Gigi Becali a fost taxat de Iosif Rotariu pentru stadiul în care a ajuns nepotul său la FCSB. Foto: sport.pictures.eu.
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA la finalul anului trecut că Dorin Rotariu a intrat pe „lista neagră” de la FCSB. Fostul fotbalist de la Dinamo nu a impresionat în tricoul „roș-albastru” și a intrat rapid în dizgrația patronului. Iosif Rotariu i-a luat apărarea nepotului său.

Gigi Becali, tras la răspundere pentru situația lui Dorin Rotariu: „Îl tratează ca pe un intrus”

Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Dorin Rotariu încă din această iarnă. Jucătorul care evoluează în extrema dreaptă nu a făcut parte din lotul FCSB-ului care a mers în Antalya pentru cantonamentul de iarnă. Totuși, Rotariu ar putea rămâne la FCSB pentru a-și duce la capăt contractul.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist de la Ludogorets ar urma să încaseze 20.000 de euro lunar până la finalul sezonului, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK. Astfel, Dorin Rotariu va rămâne la FCSB până la finalul sezonului dacă nu își va găsi o echipă în viitorul apropiat.

Iosif Rotariu a venit cu sfaturi pentru Gigi Becali. Fostul mare fotbalist al Stelei consideră că cele două părți ar putea ajunge la un numitor comun dacă vor purta o nouă serie de negocieri. „Cea mai bună soluție este dialogul. Când l-a dorit, a făcut tot posibilul ca să vină. Când e să plece, îl tratează de parcă a venit ca un intrus la echipă. 

ADVERTISEMENT

„Am fost la negocieri. Are 28 de ani, nu 35”

„Nimeni nu e absurd. Inclusiv eu am fost la negocieri. Au fost alte persoane care au vrut să intervină. Voiam să văd dacă îl dorește cu adevărat la echipă. Nu știu dacă au vorbit cu el despre cantonament.

Era normal ca cei de la club să aibă o discuție și cu mine. Are 28 de ani, nu 35. E o perioadă chiar foarte bună pentru un jucător”, a declarat Iosif Rotariu, la TV Digi Sport. În actuala stagiune, Rotariu a evoluat în 7 meciuri pentru FCSB, fără realizări.

ADVERTISEMENT

În cazul în care va rămâne la FCSB până la finalul sezonului, Dorin Rotariu va încasa 100.000 de euro în cele 5 luni de contract rămase. Gigi Becali a dezvăluit că a purtat negocieri cu Dinamo pentru Rotariu, însă mutarea a picat.

Gigi Becali, anunț despre Dorin Rotariu: „Era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumătate”

Dorin Rotariu a semnat un contract valabil până la finalul sezonului cu FCSB, cu opțiune de prelungire pentru încă 2 sezoane din partea clubului. Totuși, Gigi Becali vrea să-l dea afară pe Rotariu încă din această iarnă.

ADVERTISEMENT

”Rotariu ăla nu pleacă nici dacă… Bine că mai are doar cinci luni, era vai de capul meu dacă mai aveam încă un an și jumate. Ăla nu pleacă, stă acolo să ia bani”, a declarat Gigi Becali.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 4.40 este cota pentru „X” la meciul FCSB - UTA Arad