Sport

Gigi Becali, ultimele amănunte despre transferurile lui Băluță, Chiricheș și Djokovic: ”Nu mai iau jucători la întâmplare”

FCSB este aproape să dea lovitura pe piața transferurilor cu aducerile lui Alex Băluță, Vlad Chiricheș și Damjan Djokovic, iar Gigi Becali a dezvăluit stadiul negocierilor.
13.06.2023 | 13:08
Gigi Becali ultimele amanunte despre transferurile lui Baluta Chiriches si Djokovic Nu mai iau jucatori la intamplare
FCSB este aproape să dea lovitura pe piața transferurilor cu aducerile lui Alex Băluță, Vlad Chiricheș și Damjan Djokovic, iar Gigi Becali a dezvăluit stadiul negocierilor. Sursă foto: Instagram@baluta_alex
ADVERTISEMENT

Vicecampioana României este la un pas de a-l sufla pe Băluță celor de la Universitatea Craiova, iar FANATIK a aflat că latifundiarul din Pipera îi dă 100.000 de euro la semnătură şi un salariu de 20.000 de euro lunar, fix aceeaşi sumă pe care era dispus să i-o ofere și Mihai Rotaru.

Gigi Becali are speranțe că poate face transferurile lui Băluță, Chiricheș și Djokovic

După ce a dezvăluit că este aproape de achiziționarea unui fundaș central la FCSB, fără a-i da însă numele, Gigi Becali a vorbit despre posibilitatea de a-i transfera în această vară pe Alex Băluță, Vlad Chiricheș și Damjan Djokovic.

ADVERTISEMENT

”Lui Băluță i-am făcut o ofertă și trebuia să dea răspunsul. Nu a dat niciun răspuns până acum, i-am făcut ofertă acum două săptămâni. Eu am vorbit cu Mihai Rotaru. I-am făcut ofertă lui Băluță înaintea lui Rotaru și trebuia să dea un răspuns.

L-am întrebat pe băiat și mi-a zis: ‘Am avut doar o discuție cu nea Mihai, nu am negociat nimic’. A fost o situație la fel și când a fost vorba de Dawa. Mi-a zis: ‘Ai încălcat convenția. De acum încolo o să fie sânge!’ Nu știu dacă Băluță a dat răspunsul. Eu nu știu nimic, am fost plecat”, a declarat Becali.

ADVERTISEMENT

Reacție promptă după afirmațiile lui Mihai Rotaru la adresa lui Băluță

Comentând afirmația lui Mihai Rotaru pentru FANATIK, conform căreia Alex Băluță nu mai există pentru Universitatea Craiova, finanțatorul FCSB a spus: ”Dacă Băluță nu mai există pentru Rotaru, atunci vă spun eu că azi sau mâine va semna cu noi. Face vizita medicală”.

Întrebat dacă știe ce statistici a avut Băluță în ultimul sezon petrecut în Ungaria, la Puskas Academy, Gigi Becali a avut o replică tăioasă și s-a luat de rivalii de la Dinamo și de la Rapid.

ADVERTISEMENT

”Eu nu mă pricep la statistici. Eu am calificat echipa 20 de ani la rând în cupele europene. Alții mai pricepuți, ăia de la Dinamo, au calificat echipa în insolvență. Și ăia de la Rapid la fel”, a precizat omul de afaceri.

Ce se întâmplă cu transferul lui Chiricheș

Finanțatorul FCSB este mai mult ca sigur că Băluță și Djokovic vor semna cu vicecampioana României, iar în ceea ce-l privește pe Chiricheș, căruia i-a pregătit un contract fabulos, așa cum FANATIK a anunțat în exclusivitate, a mărturisit că acesta probabil așteaptă să vadă ce oferte va primi din străinătate.

ADVERTISEMENT

”Nu știu nimic nici despre Djokovic. Nu mai iau jucători la întâmplare. Am zis că, până pe data de 5, când pleacă echipa în cantonament, să avem 3, 4, 5 jucători noi. Vreau să iau jucători care sunt sigur că joacă. Lui Djokovic i-am făcut o ofertă și așteptăm un răspuns, de la Băluță așteptăm răspuns, de la Chiricheș așteptăm răspuns.

Ei probabil, cred eu, că așteaptă ceva mai bun și, dacă nu vine ceva mai bun, vin la FCSB. Mă refer la Chiricheș, la Djokovic. Eu cred că o să vină toți. Nu știu Chiricheș, dar Djokovic și Băluță cred că da, o să vină”, a declarat Gigi Becali.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 3.25 este cota pentru ”câștigător Liga 1 2023/2024: FCSB”

ADVERTISEMENT