Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Gigi Mustață rupe tăcerea în cazul plecării lui Radunovic de la FCSB: „100% asta se va întâmpla!”

Gigi Mustaţă a vorbit despre cazul Radunovic, care ar putea pleca în vară de la FCSB. Liderul galeriei susţine că fundaşul stânga trebuie păstrat la echipă.
22.03.2024 | 10:21
Gigi Mustata rupe tacerea in cazul plecarii lui Radunovic de la FCSB 100 asta se va intampla
Gigi Mustață rupe tăcerea în cazul plecării lui Radunovic de la FCSB: „100% asta se va întâmpla!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

După meciul câştigat cu Sepsi, Risto Radunovic a declarat că este foarte posibil să plece de la FCSB în vară, cu şase luni înainte de expirarea contractului. Gigi Becali nu s-a împotrivit, ba chiar a spus că s-ar putea să îi dea drumul liber dacă va câştiga campionatul.

Gigi Mustață rupe tăcerea în cazul plecării lui Radunovic de la FCSB: „100% asta se va întâmpla!”

Gheorghe Mustaţă, liderul Peluzei Nord, a vorbit la FANATIK SUPERLIGA despre “cazul Radunovic”, dezvăluind că este vorba de o negociere între cele două părţi, fiind sigur că, până la urmă, fundaşul îşi va prelungi înţelegerea cu FCSB:

ADVERTISEMENT

“Am auzit şi eu interviul de la acea televiziune. Mai luaţi-l în calcul şi pe Gigi Becali, că mai face mişto de ei. Atâta timp cât omul spune că nu vrea să vorbească şi tu îl deranjezi, a început şi el să facă mişto.

Problema este în felul următor. Eu cred, 100%, că nu îi va da drumul lui Radunovic. Va negocia cu el şi va rămâne la noi. Îmi închipui că a avut ofertă de afară şi de aia s-a dus la Gigi. 

ADVERTISEMENT

“Eu am şi vorbit cu Radunovic, cu vreo două-trei săptămâni. Din punctul lui de vedere este vorba de negocieri”

S-a dus să negocieze, are sau nu are ofertă, a spus că vrea să negocieze. Şi noi dorim să rămână, este cel mai bun fundaş stânga din România. Fără modestie, fără nimic. Părerea mea. Eu sper să nu se întâmple acest lucru.

Sper să ajungă la o înţelegere cu Gigi. Se mai joacă puţin cu băieţii ăia, aşa e Gigi. Eu am şi vorbit cu Radunovic, cu vreo două-trei săptămâni. Din punctul lui de vedere este vorba de negocieri.

ADVERTISEMENT

El îşi doreşte să rămână. Dacă dă Dumnezeu şi luăm campionatul, va rămâne. Merită banii, nu se pune în discuţie. Sunt alţii de acolo care nu îşi merită banii. 

“Dacă îl scapi pe cel mai bun fundaş stânga din România, nu ai cum să aduci unul mai bun”

La valoarea lui, 11.000 de euro este foarte puţin. Nu depinde de mine, ci de patron. Nu ai cum să faci greşeala asta. Dacă îl scapi pe cel mai bun fundaş stânga din România, nu ai cum să aduci unul mai bun.

ADVERTISEMENT

Nu cred că e vorba de Kiki de la Constanţa. Radunovic este “sculă”. Nu este un jucător să scapi de el. Îl ţii acolo. Eu sper să nu îl scăpăm şi să rămână. Din ce ştiu, el îşi doreşte asta.

Este profesionist, este alături de echipă, nu merită să-l scapi. Nu ai fundaş stânga de genul ăsta în ţara noastră”, a spus Gheorghe Mustaţă la FANATIK SUPERLIGA.

Gigi Mustață rupe tăcerea în cazul plecării lui Radunovic de la FCSB: „100% asta se va întâmpla!”

ADVERTISEMENT