Fotbal intern

Giovanni Becali anunță în FANATIK transferul lui Florinel Coman. „Vine surpriza! În vara asta pleacă sigur!” Care e prețul. Exclusiv

01.06.2020 | 17:07
Giovanni Becali anunta in FANATIK transferul lui Florinel Coman Vine surpriza In vara asta pleaca sigur Care e pretul Exclusiv
ADVERTISEMENT

Giovanni Becali pregătește în mare secret transferul lui Florinel Coman, 23 de ani, de la FCSB în străinătate. Una dintre perlele lui Gigi Becali este aproape să-și facă bagajele în săptămânile următoare.

FANATIK a discutat cu Giovanni Becali despre viitorul lui Coman, iar impresarul anunță pentru prima oară clar: „În vara asta pleacă sigur de la FCSB!

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali anunță transferul lui Florinel Coman de la FCSB: „În vara asta pleacă sigur”

Gigi Becali își pune mari speranțe în milioanele de euro pe care spune că le va lua pe „perlele” sale, Florinel Coman, Dennis Man și Olimpiu Moruțan. Deși de luni bune se tot scrie despre transferurile măcar unuia dintre ei, acum situația pare să fii intrat în linie dreaptă.

Giovanni Becali vorbește clar despre transferul lui Florinel Coman de la FCSB în săptămânile următoare. „Gata, vine surpriza! Vă spun sigur că Florinel Coman pleacă de la FCSB în vara asta! Mai aveți doar puțină răbdare. Eu chiar cred de data asta că Florinel va pleca și Gigi va fi foarte mulțumit cu suma pe care o va obține pentru Coman”a declarat în exclusivitate pentru FANATIK cel care se ocupă acum de mutare.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali lăsase de înțeles și în intervențiile anterioare că are contacte cu mai multe cluburi pentru transferul lui Coman. Recent el a declarat pentru ProTV că s-au intensificat negocierile pentru mijlocașul ofensiv al FCSB.

Am primit multe telefoane pentru Florinel Coman. Toată lumea se învârte acolo, la 7 sau 8 milioane de euro. Nimeni nu trece de pragul ăsta. Oferta din America pentru Coman a fost foarte serioasă, dar a fost foarte joasă în comparație cu ce a vrut FCSB” – Giovanni Becali, impresarul lui Florinel Coman

Anunț clar și despre prețul transferului lui Florinel Coman: „Da, este 10 milioane de euro!”

Gigi Becali a declarat mai mereu, în special înainte de criza produsă de pandemie, că vrea să obțină 20-30 de milioane de euro pentru Florinel Coman. În ultimele săptămâni, patronul FCSB a devenit mai circumspect vizavi de „visul” său.

ADVERTISEMENT

Giovanni Becali dezvăluie că vărul său va fi, totuși, foarte mulțumit după ce se va realiza această mutare. Întrebat dacă prețul transferului este peste 10 milioane de euro, Giovanni replică: „Nu e nici peste 10 milioane de euro, nici sub 10 milioane… E chiar 10 milioane de euro! Repet, încă puțină răbdare!”spune impresarul pentru site-ul nostru.

  • 3.000.000 de euro a plătit Gigi Becali lui Gică Hagi pentru Florinel Coman, în momentul transferului din august 2017 de la Viitorul la FCSB
ADVERTISEMENT

Gigi Becali a refuzat toamna trecută oferta pentru Florinel Coman a portughezilor de la Sporting Lisabona…

În toamna anului trecut, Giovanni Becali a recunoscut oferta pe care Gigi Becali a avut-o pentru Florinel Coman de la Sporting Lisabona, așa cum dezvăluia exclusiv FANATIK. A fost vorba despre 8-9 milioane de euro, iar impresarul a detaliat situația.

Florinel Coman a avut ofertă de 8, apoi de 9 milioane de euro de la Sporting Lisabona. Prima dată toți banii, apoi 9 milioane în două tranșe. Din Olanda n-a avut niciodată. Echipele interesate de Coman au fost din Portugalia. Și Benfica a fost. Am vorbit cu Rui Costa, care e director sportiv.

Dacă Sporting îl vindea pe Bruno Fernandes, pe care au cerut 60-70 de milioane de euro, atunci poate ajungeau la 12-15 milioane pentru Coman. Atât de interesați au fost. Gigi a cerut 10 milioane, plus bonusuri, plus nu știu ce. Poate a făcut bine Gigi. E alt Coman acum. E cuminte, viață privată acum, că ieșiseră tot felul de povești că e nu știu cum Coman, declara Giovanni Becali la Matinalul de la Digi Sport.

…iar în acest an pe cea a americanilor de la Orlando City

Cea mai vehiculată variantă pentru plecarea lui Florinel Coman de la FCSB în acest an a fost a americanilor de la Orlando City. Giovanni spune că suma avansată de americani a fost mică față de ce dorește Gigi Becali pentru jucătorul său.

„Era un contract bun pentru el la Orlando, până la 25 de ani, apoi putea să rămână liber. Nu cred că o să scadă cota lui. Gigi riscă să câștige, așa a făcut mereu” –  Giovanni Becali, la Realitatea sportivă

Dar pista americană nu e încă definitiv închisă. Liță Dumitru, unul dintre cei care l-au propus pe Coman la Orlando și care colaborează cu Giovanni Becali, anunța zilele trecute că negocierile dintre cele două părți se pot relua. „Când începe fotbalul, e foarte posibil ca americanii să revină cu altă ofertă”. Orlando City pentru perla lui Gigi?

  • 1.000.000 de dolari pe sezon era oferta celor de la Orlando City pentru Florinel Coman, în fiecare dintre cei trei ani de contract propuși
  • 30 iunie 2022 este data scadentă a contractului lui Florinel Coman la FCSB, acesta împlinind 23 de ani pe 10 aprilie
ADVERTISEMENT