Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Giovanni Becali prevede o luptă la baionetă pentru titlu în SuperLiga: „Toți își ascut săbiile!”. Pe cine vede favorită. Video Exclusiv

Giovanni Becali prevede cel mai spectaculos play-off din ultimii ani în SuperLiga. Agentul de jucători le vede ca mari favorite tot pe CFR Cluj şi FCSB, rivalele din ultimii ani.
14.03.2023 | 15:23
Giovanni Becali prevede o lupta la baioneta pentru titlu in SuperLiga Toti isi ascut sabiile Pe cine vede favorita Video Exclusiv
Giovanni Becali prevede o luptă la baionetă pentru titlu în SuperLiga „Toți își ascut săbiile!”. Pe cine vede favorită. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Farul Constanţa a încheiat pe primul loc în sezonul regulat din SuperLiga şi principalele urmăritoare sunt CFR Cluj şi FCSB. Rapid şi Universitatea Craiova încep play-off-ul cu un licăr de speranţă la titlu.

Giovanni Becali prevede o luptă la baionetă pentru titlu în SuperLiga: „Toți își ascut săbiile!”

Impresarul Giovanni Becali a declarat la FANATIK SUPERLIGA cu Horia Ivanovici că tot CFR Cluj şi FCSB sunt marile favorite la titlu, acolo unde s-ar putea insinua şi echipa lui Gică Hagi, care a făcut un sezon excelent:

ADVERTISEMENT

“Lupta se va da între CFR Cluj şi FCSB, aşa cum s-a întâmplat în ultimii 4-5 ani. Farul, va fi şi ea super candidată. Între astea trei. Celelalte sunt outsidere. Depinde dacă pot să ţină pasul cu cele trei. Nu ştiu dacă vor putea.

Hagi este încăpăţânat şi se ţine acolo. Îţi dai seama ce s-ar fi întâmplat dacă ar fi câştigat confruntarea cu CFR Cluj. Dar, între timp s-au împiedicat şi ei. În pauza asta toţi îşi ascut săbiile şi va fi cel mai spectaculos play-off din ultimii 4-5 ani”, a spus Giovanni Becali.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO:

Dan Petrescu, nemulţumit de sistem: “Nu înțeleg de ce la Liga 2 se poate și în prima ligă nu!”

Înjumătăţirea punctelor în play-off sporeşte spectaculozitatea competiţiei, dar nu toată lumea este de acord cu acest sistem de desfăşurare a meciurilor. Dan Petrescu a atacat încă o dată acest sistem:

“Nu înțeleg înjumătățirea, intri în play-off, golaveraj 0-0, nu înțeleg de ce la Liga 2 se poate și în prima ligă nu! Nu uitați că U Cluj în ultima etapă putea să bată 5-0 pe Farul, nu 2-0!

ADVERTISEMENT

Au făcut un meci excelent cu Farul, dar astăzi am făcut noi un meci excelent. Am marcat cele mai multe goluri din campionat, cu un antrenor ca mine, defensiv, că se spune că mă interesează doar apărarea”, a spus Dan Petrescu după victoria cu U Cluj.

Play-off-ul mai are un loc vacant, care va fi decis joi, de la ora 21:00, când va avea loc meciul dintre Sepsi şi FC U Craiova. Gazdele au nevoie de victorie pentru a prinde top 6, în timp ce oaspeţii au la dispoziţie două rezultate: egalul şi victoria.

ADVERTISEMENT

Fanatik SuperLiga, emisiunea de la care afli cele mai noi exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită în fiecare zi de luni până vineri, de la 10:30. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT