Sport

Glorie a Stelei, mesaj dur pentru Ciolacu: ”Când intervine politic, e permis!”

Premierul Marcel Ciolacu a primit un mesaj plin de critici din partea fostei glorii a clubului Steaua, Gabi Balint, după ce s-a implicat ca FCSB să poată juca în Ghencea.
05.07.2023 | 10:21
Glorie a Stelei mesaj dur pentru Ciolacu Cand intervine politic e permis
Marcel Ciolacu este așteptat la stadionul „Arcul de Triumf” pentru derby-ul FCSB - Dinamo. Foto: colaj FANATIK.
ADVERTISEMENT

După ce Gigi Becali a anunțat că are susținerea prim-ministrului ca derby-ul cu Dinamo să se joace pe stadionul Steaua, omul politic a ieșit public și a precizat că și-ar dori ca acest meci să poată avea loc în Ghencea.

Mesaj ironic pentru Marcel Ciolacu din partea fostei glorii a Stelei

Anunțul a fost primit cu multă dezamăgire de Gabi Balint, fostă glorie a clubului Steaua, care i-a transmis un mesaj dur lui Marcel Ciolacu în care amintește de intervenția politicului în fotbal.

ADVERTISEMENT

”Eu mă gândesc dă domnul prim-ministru avea ocazia să meargă la Steaua – Dinamo acum puțin timp, dar a ratat-o, sau poate pentru că nu era în funcția respectivă, nu era așa important.

Eu ți-am zis la o emisiune trecută că FCSB va juca în Ghencea, auzisem niște lucruri. Dacă tot nu e voie să se implice politicul în fotbal, de ce să se facă la noi? Sau când vorbim despre bani publici și omorâm tot cu bani publici, când intervine cineva din politic, e permis.

ADVERTISEMENT

Stadionul respectiv nu a fost închiriat pentru că sunt alte lucruri decât la un stadion normal, care depind de Ministerul Apărării. N-au fost puse la punct, asta a fost principala problemă. Acum, se pot rezolva”, a declarat Balint, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

Balint se teme de incidente

Fostul atacant, marcator la loviturile de departajare în finala Cupei Campionilor Europeni de la Sevilla, se teme de faptul că în cazul în care echipa lui Gigi Becali va juca în Ghencea vor exista incidente între ultrașii de la FCSB și cei de la CSA Steaua.

ADVERTISEMENT

”Nici n-au fost multe cluburi care au vrut să joace acolo, doar FCSB și-a exprimat dorința. Se știe conflictul dintre cele două cluburi. Va fi un conflict dacă FCSB va juca acolo. Patronul FCSB-ului zicea că nu vrea să joace acolo, să nu apară un conflict, ca pe urmă, cum ne-a obișnuit, să-și schimbe părerea.

Din partea mea, să joace, dar acolo a fost stadionul Stelei, e terenul Armatei. Știi prea bine că cele două părți de suporteri sunt în conflict. Dacă FCSB va juca acolo, se vor întâmpla anumite lucruri, care nu îmi doresc să se întâmple”, a spus Balint.

ADVERTISEMENT

Ștefan Bichir, comandatul Clubului Sportiv al Armatei Steaua, le-ar fi transmis liderilor suporterilor Peluza Sud că nu se mai poate opune ca FCSB să joace în Ghencea, chiar dacă acest lucru nu-i convine.


  • Cotă BETANO pentru FCSB: 1,72 este cota pentru „sub 2,5 goluri” la meciul FC U Craiova – FCSB

ADVERTISEMENT