Sport

Gol de cascadorii râsului încasat de Tottenham cu Everton! Cu Drăgușin pe bancă, defensiva lui Postecoglu a cedat jenant

Defensiva lui Tottenham continuă să facă erori uriașe, ultima dintre ele a dus la un gol marcat de Everton în partida din etapa a 23-a din Premier League.
03.02.2024 | 15:38
Gol de cascadorii rasului incasat de Tottenham cu Everton Cu Dragusin pe banca defensiva lui Postecoglu a cedat jenant
Defensiva lui Tottenham continuă să facă erori uriașe, ultima dintre ele a dus la un gol marcat de Everton în partida din etapa a 23-a din Premier League. Sursă foto: bbc.com
ADVERTISEMENT

Managerul Ange Postecoglu a decis să înceapă acest joc cu fundașul român Radu Drăgușin pe banca de rezerve, deși la aducerea sa de la Genoa a explicat că va folosi un sistem de rotație.

Gol ușor luat de Tottenham în meciul cu Everton

Tottenham a început în forță întâlnirea de pe terenul lui Everton și a deschis scorul rapid prin Richarlison. Însă, defensiva a clacat din nou după o jumătate de oră și a luat un gol absolut stupid după o fază fixă.

ADVERTISEMENT

La un corner al ”caramelelor”, fundașii lui Spurs l-au lăsat pe Jack Harrison să vină fără marcaj până în apropierea lui Guglielmo Vicario și să-l împiedice pe portarul italian să intervină pe centrare.

Mai mult decât atât, căpitanul lui Everton, James Tarkowski, a fost și el scăpat din marcaj la bara a doua. Centrarea a venit direct acolo, iar Tarkowski a recentrat cu capul în mijlocul careului lui Tottenham.

ADVERTISEMENT

De aici a fost o simplă formalitate pentru Dominic Calvert-Lewis să împingă balonul în poartă, pentru că fundașii centrali Cristian Romero și Micky van de Ven erau pierduți prin careu, iar Vicario fusese deja împins până în poartă.

Vicario a avut o criză de nervi

Arbitrul Michael Oliver a arătat centrul terenului spre disperarea portarului italian care a cerut vehement un fault în atac. ”Centralul” nu s-a lăsat înduplecat de furia lui Vicario și, cum nu a primit niciun semnal nici din camera VAR, a validat reușita gazdelor.

ADVERTISEMENT

Dar mânia lui Guglielmo Vicario nu s-a îndreptat doar în direcția arbitrului. Deși are partea de vină pentru că s-a lăsat împins ușor de Harrison, italianul le-a reproșat colegilor, în special lui Romero, faptul că nu l-au protejat și au stat și foarte prost la corner.

După ce au văzut că Radu Drăgușin este rezervă și în partida cu Everton, fanii lui Tottenham au luat foc pe rețelele de socializare acuzându-l pe managerul Ange Postecoglu că nu-l folosește pe internaționalul român.

ADVERTISEMENT

”Unde e Radu? Dacă nu ai nevoie de el, de ce l-ai luat? Ar fi mai bine să meargă la Bayern Munchen” sau ”Drăgușin a respins Bayern ca să încălzească banca de la Tottenham”, sunt doar câteva din comentariile suporterilor.

ADVERTISEMENT
Tags: