Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Greșelile comise de APCH în relația cu Dinamo: „Au încercat să facă mai mult decât o mișcare socios!”. Video exclusiv

Asociația „Peluza Cătălin Hîldan” și Programul DDB au fost puse sub lupă de Nicolae Badea la Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici.
28.02.2023 | 15:08
Greselile comise de APCH in relatia cu Dinamo Au incercat sa faca mai mult decat o miscare socios Video exclusiv
Greșelile comise de APCH în relația cu Dinamo: „Au încercat să facă mai mult decât o mișcare socios!”. Video exclusiv. FOTO: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Nicolae Badea a intervenit telefonic în cadrul celei mai recente ediții de FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI. Afaceristul a lăudat inițiativa APCH de a ține în viață clubul FC Dinamo, dar a semnalat și erorile pe care le-au făcut suporterii.

Nicolae Badea dă cărțile pe față. Ce greșeli a comis APCH față de Dinamo: „Trebuie reconsolidată și pusă pe un traseu de încredere”

FANATIK a dezvăluit în exclusivitate oferta pe care APCH i-a făcut-o lui Dorin Șerdean pentru a prelua pachetul majoritar de acțiuni de la FC Dinamo, club care evoluează în eșalonul secund. În cele din urmă, pachetul de 72,27% deținut de Șerdean a ajuns în posesia fondului de investiții Certinvest, și această informație fiind oferită în premieră de site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

„APCH cred că a fost un lucru bun inițial, acela de a fi promotorul Programului DDB și de a susține în mod constant o mișcare socios foarte amplă și bine structurată. Care a contribuit prin program, că vorbim de un program.

A avut o contribuție importantă atât prin prezența la stadion, prin susținerea echipei și prin contribuțiile financiare obținute din multiple surse, de la donații, cotizații, contribuții personale, bilete online și alte mijloace. A fost și sper să rămână un promotor și atât.

ADVERTISEMENT

Pentru că așa a început. Programul DDB a fost inițiat de către APCH înainte chiar de a cumpăra, inspirat dintr-o prezență a lui Manchester City la București. Țineți minte că la meciul FCSB – Manchester City, tribuna a II-a, timp de mai multe minute a ținut un banner complet Doar Dinamo București”, a declarat Nicolae Badea, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI.

În posesia Red&White 2022 Management, noul acționar majoritar al „câinilor” a ajuns și un procent de 8% din acțiunile pe care le deține APCH. Suporterii au încercat să facă mai mult decât o mișcare socios.

ADVERTISEMENT

Cred că trebuie să se revină la o mișcare socios pe care nu trebuie să o abandoneze. Trebuie reconsolidată și repusă pe un traseu de încredere”, a adăugat Badea.

VEZI VIDEO MAI JOS

Fanatik SuperLiga, emisiunea care vine cu numeroase exclusivități din fotbalul românesc, poate fi urmărită începând din această săptămână în fiecare zi de luni până vineri. Cu Horia Ivanovici, luni marți și vineri, și Ioana Cosma, miercuri și joi, ca prezentatori. Fanatik SuperLiga este LIVE pe site-ul FANATIK.RO, pe canalul de YouTube FANATIK, pagina de Facebook Horia Ivanovici Oficial, contul FANATIK de pe Tik-Tok, dar și pe contul de Twitch FANATIK.

ADVERTISEMENT