Sport

”Grotesc!”. Reacția virulentă a Lorenei Balaci după ”postarea odioasă” a FC U Craiova înaintea meciului cu FCSB

Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a luat atitudine după ce FC U Craiova s-a folosit de imaginea tatălui său pentru a prezenta întâlnirea cu FCSB.
14.11.2023 | 00:28
Grotesc Reactia virulenta a Lorenei Balaci dupa postarea odioasa a FC U Craiova inaintea meciului cu FCSB
Lorena Balaci, fiica regretatului Ilie Balaci, a luat atitudine după ce FC U Craiova s-a folosit de imaginea tatălui său pentru a prezenta întâlnirea cu FCSB
ADVERTISEMENT

Oltenii au prefațat jocul cu ”roș-albaștrii” cu o postare controversată. Formația lui Adrian Mititelu a folosit poza lui Ilie Balaci, a lui Didi Prodan și sigla Stelei pentru a anunța meciul de pe Arena Națională.

Lorena Balaci, deranjată de cum a prezentat FC U Craiova partida cu FCSB

Tocmai acest mod ales de cei de la FC U Craiova de a prefața partida cu FCSB a enervat-o la culme pe Lorena Balaci. Fiica fostul mare jucător al ”Craiovei Maxima” a ținut să răspundă dur grupării patronate de familia Mititelu.

ADVERTISEMENT

”Acesta este modul grotesc în care un club de fotbal alege să își bată joc de memoria tatălui meu și a regretatului Didi Prodan. Credeți-mă că nu mai am cuvinte în fața acestei odioase postări. V-aș spune ‘să vă fie rușine’, dar nu știți noțiunea”, a scris Lorena Balaci, pe contul de Facebook.

Cunoscută ca fiind apropiată de Universitatea Craiova, clubul patronat de Mihai Rotaru, fiica celui supranumit ”Minunea Blondă” a continuat ”războiul” cu FC U Craiova. ”Pur și simplu mi se pare o parodie, iar astfel de postări care includ oameni plecați dintre noi sunt macabre.

ADVERTISEMENT

Parodiile nu pot fi asociate cu oameni care au plecat dintre noi. Fără să fiu răutăcioasă sau oricum altcumva, această imagine mi se pare de domeniul grotescului. O bătaie de joc la adresa tatălui meu și a lui Didi Prodan”, a declarat ea, pentru gsp.ro.

Rotaru, răspuns acid pentru rivalii de la FC U Craiova

Patronul Universității Craiova, Mihai Rotaru, a avut o replică dură la FANATIK SUPERLIGA susținând că echipa lui Mititelu a folosit numele și imaginea lui Ilie Balaci, dar asta în condițiile în care legendarul fotbalist craiovean a susținut CS U Craiova după dispariția echipei din 2013.

ADVERTISEMENT

”Lorena s-a supărat foarte foarte tare (n.r. – după postarea celor de la FC U Craiova). Întotdeauna am evitat să marchetez tragediile. Aici lucrurile sunt foarte clare. Ilie Balaci a ţinut cu Universitatea Craiova.

Ilie Balaci nu a fost nici măcar la un meci de la cealaltă echipă din oraş. La un meci nu a fost. Ilie Balaci a fost în deplasări la Călăraşi, Voluntari, Farul, a mers în deplasări cu Universitatea Craiova. 

ADVERTISEMENT

Ilie Balaci a spus că va lăsa publicul să decidă cine va fi Universitatea Craiova. În momentul în care cealaltă echipă a intrat în faliment, pentru Ilie Balaci nu a existat decât o singură Universitatea Craiova”, a spus Rotaru, la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT