Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi face un anunț-eveniment: ”Nu mai doresc să fiu acționar principal la Farul. Veți vedea zilele următoare”. Exclusiv

Gică Hagi anunță că vrea să rămână în viitorul apropiat doar cu 10% din acțiunile societății și că plăcerea lui este să performeze pe partea tehnică.
06.08.2023 | 15:16
Hagi face un anunteveniment Nu mai doresc sa fiu actionar principal la Farul Veti vedea zilele urmatoare Exclusiv
Gică Hagi a surprins pe toată lumea la FANATIK SUPERLIGA când a mărturisit că nu își mai dorește să fie acționar majoritar la Farul și că vrea să rămână doar ca manager tehnic. Sursă foto: farulconstanta.com
ADVERTISEMENT

Într-un dialog cu HORIA IVANOVICI la FANATIK SUPERLIGA patronul FCSB, Gigi Becali, a anunțat că ”Regele” nu are baza financiară necesară pentru a băga sume mari de bani în fotbal, singura sa sursă reală de venit fiind hotelul deținut în Mamaia.

Gică Hagi anunță că vrea să rămână în viitorul apropiat doar cu 10% din acțiunile societății și că plăcerea lui este să performeze pe partea tehnică

În ultima ediție a emisiunii FANATIK SUPERLIGA, Gică Hagi a dezvăluit că nu mai vrea să fie acționar majoritar la Farul Constanța, deoarece nu se simte confortabil în munca administrativă, și își dorește să rămână doar pe partea sportivă.

ADVERTISEMENT

”Farul e echipa Constanței, a Dobrogei. Eu dețin niște acțiuni, dar nu e echipa mea. Eu antrenez un lucru care nu îmi place în momentul de față. Nu îmi place pentru că sunt și acționar și manager tehnic. Acest lucru nu îmi convine. Punct.

Nu îmi doresc să se mai meargă mult timp în acest fel. Nu știu ce va fi, dar în viitorul apropiat ceva trebuie să se întâmple. Nu vorbim de meseria mea de manager, iubesc ceea ce fac. Eu am identitate, muncesc, fac fotbal de când m-am născut”, a declarat Hagi.

ADVERTISEMENT

Hagi nu este atras de partea administrativă

Gică Hagi a ținut să precizeze că vrea să mai rămână doar cu 10% din acțiuni la Farul Constanța și să își poată canaliza toate forțele pentru a reuși performanțe sportive cu formația pe care o antrenează.

”Mă identific cu partea asta, cu meseria mea, dar nu mă identific cu partea cealaltă. Am spus asta dintotdeauna. Că s-a întâmplat și s-a ajuns la acest lucru, da, dar clar că pe viitor acolo trebuie să schimbăm lucrurile. Eu vreau să fiu doar antrenor, doar manager, să-mi fac meseria mea.

ADVERTISEMENT

Vreau să rămân în acționariat cu 10%. Nu mi-a plăcut niciodată partea asta, să fiu președinte, vicepreședinte, să comand partea administrativă. Mie mi-a plăcut partea tehnică și vreau să rămân pe partea tehnică”, a mai Hagi, la FANATIK SUPERLIGA.

”Regele” s-a arătat precaut când a vorbit despre lupta la titlu și anunță că Farul Constanța are obiectiv, pentru început, accederea în play-off. Însă, el a reamintit de super performanțele realizate în stagiunea precedentă.

ADVERTISEMENT

Emisiunea FANATIK SUPERLIGA poate fi urmărită LIVE la calitate ireproșabilă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 10:30 pe site-ul FANATIK.RO. Ulterior, premiera fiecărei ediții se poate vedea doar pe canalul de Youtube FANATIK și pagina de facebook Horia Ivanovici.

Hagi nu mai vrea să fie acționar majoritar la Farul

ADVERTISEMENT