Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Hagi pune și mai multă presiune pe națională. „Pot mai mult decât ce am văzut cu Elveția”

Gheorghe Hagi pune presiune pe naţională şi spune că România poate mult mai mult decât la meciul cu Elveţia. "Regele" a fost încântat de ce a văzut pe Arena Naţională.
23.11.2023 | 16:38
Hagi pune si mai multa presiune pe nationala Pot mai mult decat ce am vazut cu Elvetia
Hagi pune și mai multă presiune pe națională. „Pot mai mult decât ce am văzut cu Elveția”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

România s-a calificat la Campionatul European de pe primul loc în grupă după victoria împotriva Elveţiei, scor 1-0. “Tricolorii” au sărbătorit pe gazon alături de cei 50.000 de fani prezenţi pe Arena Naţională.

Hagi pune și mai multă presiune pe națională: “Se poate şi mai mult, mult mai mult”

Gică Hagi a vorbit la FANATIK SUPERLIGA şi consideră că “tricolorii” pot şi mai mult şi speră să demonstreze asta la Euro 2024. “Regele” susţine că este crucial ca jucătorii să arate personalitate în teren:

ADVERTISEMENT

“Avem jucători care arată bine. Au talent mult, potenţial foarte mare. România a câştigat meciul cu Israelul datorită coeziunii, luptei, tot, dar şi mult talent. Ca să schimbi rezultatul sub presiune, cu gol luat în minutul 3…

Să te duci şi să câştigi meci decisiv, aia e presiune mare. Jucătorii au reacţionat bine pe plan individual, dar şi colectiv. Important este că au făcut diferenţa în momente cheie. Chiar şi ieri (n.r. cu Elveţia) golul, s-a văzut că există calitate.

ADVERTISEMENT

Se poate şi mai mult, mult mai mult. Bineînţeles. Doar aşa poţi să fii campion, să fii mare. Să crezi şi să îţi doreşti. Nimic nu este imposibil. Ce am văzut bun la naţională, că ştie fotbal.

“A fost un meci european, cu miză, pe care l-am jucat foarte bine”

Ştim să construim, dar ne trebuie mai mult curaj în jumătatea adversă, unde putem să facem din când în când o presiune mare, să punem adversarul în criză de spaţiu şi timp. Tactic s-a jucat foarte bine.

ADVERTISEMENT

Efortul a fost mare, s-au făcut ambele faze. A fost un meci european, cu miză, pe care l-am jucat foarte bine. Personalitatea este obligatorie, trebuie să cauţi astfel de jucători.

Plănuieşti cu antrenorul, faci, dar până la urmă jucătorii iau deciziile. Sunt momentele lor, oportunităţile ei le fac. Bineînţeles, tactica nu se discută, se aplică”, a spus Gică Hagi la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Dacă e luni, marți sau vineri e FANATIK SUPERLIGA. Horia Ivanovici și super invitații săi te așteaptă LIVE de la 10:30 DOAR pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea apare ÎN PREMIERĂ pe Facebook și YouTube de la 17:30.

Hagi pune și mai multă presiune pe națională

ADVERTISEMENT