Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Haos la FCSB: „A fost Jihad azi-noapte!” Contre Gigi Becali – Meme Stoica

Este haos la FCSB după eliminarea din Conference League. Gigi Becali a pierdut o mulţime de bani după acest eşec şi a pus tunurile pe staff-ul tehnic, care a luat deciziile.
18.08.2023 | 12:14
Haos la FCSB A fost Jihad azinoapte Contre Gigi Becali  Meme Stoica
Haos la FCSB: „A fost Jihad azi-noapte!” Contre Gigi Becali – Meme Stoica
ADVERTISEMENT

FCSB a fost eliminată de Nordsjaelland în turul trei preliminar din Conference League. Mihai Pintilii şi-a anunţat plecarea de la echipă după înfrângerea cu 0-2, Gigi Becali fiind supărat pe staff-ul tehnic.

Haos la FCSB: „A fost Jihad azi-noapte!”

În direct la FANATIK SUPERLIGA, Horia Ivanovici a dezvăluit că azi-noapte a fost Jihad la Palat. Gigi Becali a fost foarte supărat după această înfrângere, care i-a scos din buzunar bani mulţi:

ADVERTISEMENT

“A fost Jihad azi-noapte. Gigi Becali a fost dezlănţuit pentru că a pierdut banii din Conference League. Au fost contre cu Mihai Stoica”, a dezvăluit Horia Ivanovici.

Vineri dimineaţa, într-o conferinţă de presă organizată la Palat, Gigi Becali a recunoscut că a avut contre cu Meme Stoica, referitor la antrenamente pe care patronul FCSB le vrea mai lungi:

ADVERTISEMENT

“Din moment ce noi nu avem, și îi spun lui Meme de doi ani «băi, noi nu avem un jucător care să ridice mingea atâta (n.r. – arată cam la 2 metri înălțime)». Și el îmi zice: «domne, la antrenamente fac, dar după aia la meci…»

Adică ce îmi zici că are Olaru emoții să bată un corner sau un 11 metri? Asta-i chestie de repetiție. Ia să vezi la Hagi. Să-i bată unul lui Hagi așa de 3 ori, de 5 ori. Să vezi dacă nu-l mănâncă și îl pune să bată de 2.000 de ori. Repetiție”, a spus Becali.

ADVERTISEMENT

Răchită, despre plecarea lui Pintilii: “Sunt convins că jucătorii îl vor regreta”

Valeriu Răchită a declarat la emisiunea FANATIK SUPERLIGA că plecarea lui Mihai Pintilii se va resimţi la nivelul vestiarului, antrenorul FCSB-ului fiind foarte ataşat de jucători:

“Plecarea lui Pintilii se va resimţi la nivelul vestiarului. La nivelul suporterilor şi la ceea ce se întâmplă în afară… Vestiarul va fi lângă Pintilii. El a a trecut de la cariera de jucător pe bancă, era apropiat de jucători. 

ADVERTISEMENT

Sunt convins că jucătorii îl vor regreta. Referitor la partida cu Iaşiul, trebuie să îl întrebăm pe Gigi Becali de echipă. Clar nu se poate ce face. Eu l-aş invita pe Gigi la cursuri, la FRF.

“Ce să mai vorbeşti de Champions League”

L-aş invita la un curs de licenţa Pro, poate ar înţelege metodică, plan de pregătire, ciclu săptămânal. Mi-e frică că ar ieşi la tablă şi ne-ar spune el. A fost o echipă dominată de o echipă din Danemarca.

Ce să mai vorbeşti de Champions League. Acolo trebuie să avem o minge a noastră, ca să jucăm în 16 metri şi să îi lăsăm pe ceilalţi să joace fotbal”, a spus Răchită la FANATIK SUPERLIGA.

FANATIK SUPERLIGA este LIVE pe FANATIK.RO. Show-ul se poate vedea în fiecare luni, marți și vineri de la 10:30, iar în premieră, în aceeași zi de la 17:30. Emisiunea este pe canalul de Youtube Fanatik și pe Facebook Fanatik și Horia Ivanovici Oficial.

Haos la FCSB după plecarea lui Pintilii

ADVERTISEMENT