Fotbal international

Haos pentru fanii englezi înainte de Anglia – Iran! Ce s-a întâmplat cu aplicaţia FIFA pentru bilete

Fanii englezi au avut mari emoţii înainte de startul meciului Anglia - Iran. Probleme mari la cel de-al doilea meci de la Campionatul Mondial 2022.
21.11.2022 | 16:16
Haos pentru fanii englezi inainte de Anglia  Iran Ce sa intamplat cu aplicatia FIFA pentru bilete
Fanii englezi au avut probleme înainte de Anglia - Iran
ADVERTISEMENT

Englezii au venit în număr mare la Campionatul Mondial 2022, mai ales că selecţionata lui Gareth Southgate se numără printre favoritele la câştigarea titlului. Fanii “leilor” au avut mari probleme înainte de startul meciului Anglia – Iran.

Probleme pentru englezi înainte de Anglia – Iran. Haos din cauza aplicaţiei FIFA pentru bilete

Înainte de startul meciului Anglia – Iran, Gary Lineker, fost internaţional englez şi analist TV pentru BBC, anunţa că fanii englezi au mari probleme la intrarea pe stadionul “Khalifa International”. Aplicaţia FIFA pentru bilete picase, iar suporterii au stat zeci de minute la coadă.

ADVERTISEMENT

“Primim informaţii că fanii englezi aşteaptă de două ore ca să intre pe stadion. Sunt probleme cu aplicaţia FIFA. Vedem multe locuri goale şi sunt cozi mari în afara stadionului. Să sperăm că totul se va rezolva”, spunea Gary Lineker atunci când a intrat în direct de pe stadion pe BBC.

FIFA a intervenit imediat şi a făcut un anunţ cu privire la această problemă. “Unii spectatori întâmpină probleme cu accesarea biletelor în aplicaţia FIFA. Lucrăm pentru a rezolva această problemă. Între timp, fanii care nu pot accesa biletele de pe platformă sunt rugaţi să-şi verifice adresa de mail.

ADVERTISEMENT

În cazul în care nu pot accesa mail-ul, biroul pentru ticketing de la stadion va oferi tot suportul. Le mulţumim fanilor pentru înţelegere şi vom rezolva această problemă în timp util”.

Fanii au reuşit să intre pe stadion, dar abia după ce a început meciul Anglia – Iran

Până la urmă, fanii englezi au reuşit să intre pe stadion, dar au pierdut câteva minute din meciul Anglia – Iran. Spre finalul primei reprize, care oricum a fost prelungită cu 14 minute, după accidentarea lui Alireza Beiranvand, portarul asiaticilor, gradul de ocupare a arenei era de 90%.

ADVERTISEMENT

Cei care au ratat primele minute din Anglia – Iran nu au putut să vadă cea mai mare gafă de arbitraj din startul Campionatului Mondial 2022. În minutul 2, Harry Maguire a fost pus la pământ de Rouzbeh Cheshmi, dar arbitrul Raphael Claus nu a arătat punctul cu var.

Nici arbitrii din camera VAR nu au văzut nimic, cu toate că pe reluările TV s-a observat clar cum Rouzbeh Cheshmi l-a placat pe Harry Maguire.

ADVERTISEMENT

Cinci minute mai târziu, Alireza Beiranvand s-a ciocnit cu Majid Hosseini. Portarul Iranului a fost umplut de sânge şi a avut nevoie de minute bune pentru a primi îngrijiri medicale. Acesta a părut că poate continua meciul, însă a făcut semne să fie schimbat. În minutul 20, Hossein Hosseini a intrat în locul lui Alireza Beiranvand.

ADVERTISEMENT
Tags: