Sport

Harlem Gnohere a dezvăluit de ce FCSB va avea probleme în derby-ul cu CFR Cluj. Cu cine de la CM 2022 l-a asemănat pe Dan Petrescu

Harlem Gnohere a prefațat derby-ul FCSB - CFR Cluj de pe Arena Națională și a făcut o asemănare inedită între Dan Petrescu și un antrenor de la Cupa Mondială.
15.12.2022 | 20:07
Harlem Gnohere a dezvaluit de ce FCSB va avea probleme in derbyul cu CFR Cluj Cu cine de la CM 2022 la asemanat pe Dan Petrescu
Harlem Gnohere a prefațat duelul dintre FCSB și CFR Cluj din SuperLiga. Sursă foto: sport.pictures.eu
ADVERTISEMENT

FCSB și CFR Cluj se duelează în cel mai încins meci al săptămânii din primul eșalon al fotbalului românesc. Harlem Gnohere, fostul atacant al roș-albaștrilor, crede că vicecampioana României va avea un meci complicat pe Arena Națională.

Harlem Gnohere, convins că FCSB va avea probleme în derby-ul cu CFR Cluj

FCSB va încerca să obțină a 6-a victorie consecutivă în SuperLiga, însă roș-albaștrii vor avea o misiune dificilă pentru că se vor duela cu CFR Cluj, campioana en-titre a fotbalului românesc. Un merit deosebit pentru performanțele ardelenilor îl are Dan Petrescu, lucru remarcat și de Harlem Gnohere.

ADVERTISEMENT

Fostul fotbalist al echipei finanțate de Gigi Becali susține că vicecampioana României va avea un meci greu contra CFR-ului și a făcut o asemănare între Dan Petrescu și antrenorul Didier Deschamps, care s-a calificat cu Franța în finala Cupei Mondiale din Qatar.

„Va fi un meci complicat pentru FCSB. Dan Petrescu e un antrenor care vrea mereu să câștige, care nu are un joc frumos, dar care vrea să câștige campionatul. Dan Petrescu și Didier Deschamps sunt la fel, echipele lor joacă la fel”, a spus Harlem Gnohere, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere, liber de contract după despărțirea de Mouscron

Harlem Gnohere a evoluat în tricoul celor de la FCSB în perioada ianuarie 2017 – iunie 2020. În urmă doi ani și jumătate, după despărțirea de FCSB, atacantul francez se transfera liber de contract la Mouscron în Belgia.

Cotat la 75.000 de euro de site-ul de specialitate Transfermarkt, Gnohere a rămas liber de contract în vară când s-a despărțit de echipa belgiană pentru care a evoluat și în sezonul 2013-2014.

ADVERTISEMENT

Harlem Gnohere este unul dintre cei mai apreciați atacanți străini din istoria FCSB-ului. Atacantul, care a ajuns la FCSB de la Dinamo în 2017 pentru 250.000 de euro, a marcat 51 de goluri în 115 meciuri și reușind 6 pase decisive pentru roș-albaștri.

Gigi Becali vrea victoria FCSB-ului în meciul cu CFR Cluj

Gigi Becali a dezvăluit că vrea cele trei puncte în derby-ul cu CFR Cluj, indiferent de jocul pe care îl arată formația pregătită de Leo Strizu și Mihai Pintilii.

ADVERTISEMENT

„Având în vedere forma și cum am jucat, eu vreau o victorie și vreau după și locul doi la finalul anului. Cu CFR nu mă interesează niciun fotbal, mă interesează doar victorie, cu restul echipelor mă interesează jocul.

CFR-ul e echipă puternică și trebuie să adopți o tactică de joc pentru a o învinge. Dulca, Boboca și Dumiter mai pleacă împrumut, l-am pus pe Vali să-l sune pe Gică că-l dau gratis, la fel și cu ceilalți”, a spus Gigi Becali, la emisiunea Fotbal Club de la Digi Sport.


  • Cota BETANO pentru FCSB: 2.07 este cota pentru „GG” la meciul FCSB – FC Botoșani. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT