Fotbal intern

Harlem Gnohere, încă un atac la Gigi Becali: ”Încep să cred că are cu adevărat Alzheimer”

15.07.2020 | 10:32
Harlem Gnohere inca un atac la Gigi Becali Incep sa cred ca are cu adevarat Alzheimer
ADVERTISEMENT

Fostul atacant al echipei FCSB, Harlem Gnohere, a lansat încă un atac la adresa finanțatorului Gigi Becali, după ce s-a despărțit de gruparea ”roș-albastră”.

La începutul lunii iuni, FANATIK a anunţat în exclusivitate că Harlem Gnohere şi-a reziliat contractul cu FCSB, echipă pentru care juca din ianuarie 2017.

ADVERTISEMENT

După ce francezul și-a reziliat înțelegerea cu ”roș-albaștrii”, Becali a susţinut că un sponsor al echipei era dispus să plătească pentru ca fotbalistul să plece.

Gigi Becali, atacat de Harlem Gnohere

Contrele dintre Harlem Gnohere și Gigi Becali au continuat în ultima perioadă, iar acum ”Bizonul” a lansat un nou atac la adresa latifundiarului din Pipera, după ce acesta a spus că i-a reziliat contractul pentru a face rost de bani pentru salariile de la club, printre care și remunerația lui Helmuth Duckadam.

ADVERTISEMENT

”Prima dată v-am scris-o în glumă că are Alzheimer, dar încep să cred că are cu adevărat”, este mesajul postat de Harlem Gnohere pe contul de Instagram.

La sfârșitul lunii aprilie, francezul a distribuit o poză în care își prelungește contractul cu FCSB până în anul 2021 și a scris: ”Boala Alzheimer e o boala progresivă care distruge memoria și alte funcții mentale importante! Conexiunile neuronale și neuronii de asemenea se degradează și mor! Asta înseamnă distrugerea memoriei și alte funcții mentale importante”.

ADVERTISEMENT

”Bizonul” s-a implicat și în scandalul dintre FCSB și fundașul Bogdan Planic. Tot printr-o postare pe rețelele de socializare, el l-a sfătuit pe jucătorul sârb să părăsească imediat gruparea ”roș-albastră”.

Atacantul francez a postat melodia lui Gradur, un rapper cu origini congoleze, intitulată ”Nu te întoarce”. Gnohere a selectat versul în care artistul spune: ”Nu, nu te întoarce, ia-ți lucrurile și pleacă”, aluzie la situația sârbului de la FCSB.

ADVERTISEMENT

FCSB a dat prima lovitură a veri i în ceea ce privește campania de transferuri și a semnat un contract pe trei ani cu atacantul Sergiu Buș. Acesta a fost prezentat la palatul lui Gigi Becali din Aleea Alexandru, în cadrul unei conferințe de presă.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – CFR Cluj: 16,75 este cota pentru “1 pauză / x final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT