Sport

Hermannstadt anunță ce se întâmplă în iarnă cu transferul lui Baba Alhassan la FCSB

AFC Hermannstadt a publicat un comunicat despre situația mijlocașului central Baba Alhassan, dorit de Gigi Becali la FCSB.
23.09.2022 | 17:57
Hermannstadt anunta ce se intampla in iarna cu transferul lui Baba Alhassan la FCSB
Baba Alhassan este evaluat conform Transfermarkt la 250.000 de euro. Sursă foto: Sport Pictures
ADVERTISEMENT

FANATIK a anunțat în exclusivitate că Baba Alhassan este prima țintă a lui Gigi Becali pentru un transfer în iarnă la FCSB.

Hermannstadt a dezvăluit că a primit mai multe oferte pentru Alhassan: „Nici una nu s-a ridicat la valoarea pe care o are”

Hermannstadt este revelația acestui sezon din SuperLiga, iar Baba Alhassan a fost cel mai bun jucător al ardelenilor, cu șase goluri și o pasă decisivă în zece meciuri.

ADVERTISEMENT

Conducerea sibienilor a publicat un comunicat pe pagina oficială de Facebook, unde a explicat care este situația jucătorului ghanez: „PRECIZĂRI IMPORTANTE. Referitor la articolele apărute în mass-media despre interesul altor echipe din țară și din străinătate față de mijlocașul nostru Baba Alhassan, FCH vine cu următoarele clarificări.


În primul rând, ne bucură acest interes vehiculat, mai ales prin prisma performanțelor pe care fotbaliștii noștri le-au realizat în acest sezon, dar și în cel anterior. Baba Alhassan este un #FOTBALIST care a crescut de la meci la meci și a reușit astfel să marcheze 6 goluri și să ofere un assist de toată frumusețea”.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt nu este dispusă să renunțe prea ușor la Baba Alhassan și a refuzat mai multe oferte: „Am avut în ultimele două luni mai multe oferte pentru Baba, dar noi am considerat că nici una nu s-a ridicat la valoarea pe care o are și pe care FĂRĂ ÎNDOIALĂ o merită acest #FOTBALIST”.

Alți patru jucători de la Hermannstadt au avut oferte: „Nu ne grăbim să vindem”

Mulți jucători ai celor de la Hermannstadt voiau să plece liberi de contract, după ce nu și-au primit salariile timp de mai multe luni, însă problemele s-au rezolvat. Pe adresa clubului au venit chiar mai multe oferte pentru patru jucători: „De asemenea, am primit oferte și pentru alți fotbaliști din lotul FCH – Paraschiv, Mino Sota, Butean, Opruț – dar nu ne grăbim să vindem”.

ADVERTISEMENT

Hermannstadt este dispusă să renunțe însă doar la unul, maxim doi jucători importanți în pauza de iarnă: „În “fereastra din iarnă” poate vom da drumul unui jucător sau cel mult la doi, dar numai în condițiile în care ofertele primite vor fi cele mai bune atât pentru fotbaliști, cât și pentru FCH.

Această echipă este una #SPECIALĂ și vrem să trăim din plin acest moment favorabil, alături de suporterii noștri! Între timp, scopul nostru este să trecem cu bine peste”, se mai arată în finalul aceluiași comunicat de presă.

ADVERTISEMENT

FCSB, ofertă de 300.000 de euro pentru Baba Alhassan

Gigi Becali este dispus să ofere 300.000 de euro pentru Baba Alhassan.

Jucătorul de 22 de ani mai are contract cu Hermanstadt până în vara lui 2024 și este evaluat conform Transfermarkt la 250.000 de euro.

ADVERTISEMENT