Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs dur după apariția stenogramelor cu Daniel Niculae și „Bocciu”. „Ei protejează Rapidul, nu-l șantajează”

Horia Ivanovici a reacționat dur după apariția stenogramelor cu Daniel Niculae și „Bocciu”, dar și după motivarea anchetatorilor în decizia de a-l aresta 30 de zile pe liderul suporterilor.
26.03.2024 | 16:50
Horia Ivanovici discurs dur dupa aparitia stenogramelor cu Daniel Niculae si Bocciu Ei protejeaza Rapidul nul santajeaza
Discursul dur al lui Horia Ivanovici după apariția stenogramelor cu Daniel Niculae și Liviu Ungurean „Bocciu”. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT

Rapidul stă pe un butoi de pulbere după scandalul în care sunt implicați președintele Daniel Niculae și liderul suporterilor Liviu Ungurean „Bocciu”, iar ultima mișcare făcută de anchetatori nu poate decât să înrăutățească situația. Aceștia au publicat stenogramele discuțiilor dintre cei doi, dar și motivarea deciziei de a-l aresta preventiv pe șeful galeriei giuleștene.

Horia Ivanovici, discurs dur după apariția stenogramelor cu Daniel Niculae și „Bocciu”: „Securea a căzut, ca la ruletă, pe Rapid!”

Publicarea stenogramelor cu Daniel Niculae și Liviu Ungurean „Bocciu” în prim-plan nu l-au convins pe Horia Ivanovici, moderatorul FANATIK SUPERLIGA, că cei doi ar fi capul unui grup infracțional organizat. Iar motivarea anchetatorilor în decizia de a-l aresta preventiv pentru 30 de zile pe liderul suporterilor nici atât.

ADVERTISEMENT

„Privind în ansamblu activitatea suporterilor de fotbal ‘ultras’ din cadrul Peluzei Nord Rapid București, de a folosi în mod excesiv materiale pirotehnice, se constată fără dubiu existența unui mare risc asupra siguranței publice prin utilizarea de materiale pirotehnice.

Aeeste materiale pirotehnice pot provoca incendii, vătămări corporale sau chiar decese în rândul spectatorilor sau a personalului prezent pe stadion, precum și distrugeri asupra bunurilor. De asemenea, fumul dens și zgomotul puternic cauzat de folosirea acestora pot crea panică și duce la tulburarea ordinii și liniștii publice”, sunt argumentele anchetatorilor în acest caz, care l-au determinat pe Horia Ivanovici să aibă un discurs dur la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

„Dacă ăsta e motivul pentru care băieții ăștia sunt în închisoare, dați-le drumul acum! Acum duceți-vă și dați-le drumul! Dacă chiar ăsta este motivul… Ah, cu materialele pirotehnice, cu pericol, cu foc și cu astea, pot să fiu de acord… Deși toată lumea face asta, în toată România. Brusc acum a căzut securea, ca la ruletă, pe Rapid. Foarte curios că a căzut pe Rapid.

Vreau să vă spun un singur lucru. Și încă o dată, cu tot respectul față de cei care muncesc la dosare, pentru că și ei merită respect, nu e simplu… Am citit cu mare atenție stenogramele de ieri dintre «Bocciu» și Daniel Niculae. Deci ei doi vorbesc exact invers față de ceea ce sunt acuzați.

ADVERTISEMENT

Liviu Ungurean spune «să nu ne suspende terenul», cu subiect și predicat. Spune «hai să facem asta înainte de meci, ca să nu fie probleme. Vezi că sunt unii la Tribuna a doua, oprește-i că au bombe. Ajută-mă să facem jumi-juma». 500 de lei de căciulă? Asta e marea infracțiune care se discută acum și atâtea resurse alocate, DIICOT și altele…

Vorbesc despre 500 de lei, oameni buni, de căciulă. Să pună Daniel Niculae 500 de lei. Spun «cum să facem să nu ne suspende terenul? Cum să facem să organizăm spectacolul ăsta înainte de meci?»”, și-a început Horia Ivanovici discursul-manifest la FANATIK SUPERLIGA, emisiune pe care o puteți urmări LIVE pe site-ul FANATIK.RO lunea, marțea și vinerea, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici le ia apărarea lui Daniel Niculae și lui „Bocciu”: „Ei protejează Rapidul, nu-l șantajează”

Moderatorul emisiunii a continuat pe același ton dur, susținând că Daniel Niculae și Liviu Ungurean „Bocciu” au dorit să protejeze clubul de anumite sancțiuni care ar fi putut urma, și nicidecum nu șantajau Rapidul, așa cum susțin anchetatorii.

„Oamenii fac și ei un spectacol… Da, cu materiale pirotehnice… Da, aveți dreptate, e în afara legii. Aici nu am ce să zic, aveți perfectă dreptate. Dar face toată lumea de-o viață lucrul acesta. Nu poți să-i bagi pe oameni la pușcărie pentru așa ceva. Dacă-s doar materiale pirotehnice.

Deci, culmea, «Bocciu» și Daniel Niculae vorbesc cum să protejeze clubul Rapid. În niciun caz cum să șantajeze clubul Rapid. Nu se pupă! Punct. La mine nu se pupă lucrurile astea. Eu nu înțeleg de ce oamenii ăștia au primit aceste pedepse drastice, când, repet, din stenograme, «Bocciu» și Daniel Niculae încearcă să protejeze interesele clubului, nu să șantajeze în niciun fel clubul.

Poate o să apară alte stenograme… Dar eu din aceste discuții văd doar că «Bocciu» încearcă să protejeze clubul Rapid, să nu fie depunctat, să nu pățească nimic. Deci unde sunt acțiunile lui «Bocciu» împotriva clubului Rapid?”, sunt întrebările pe care Horia Ivanovici le adresează la FANATIK SUPERLIGA, emisiune a cărei premieră e disponibilă în fiecare luni, marți și vineri, de la ora 17:30, pe canalul de YouTube Fanatik și pe pagina de Facebook Horia Ivanovici.

REACTII NEASTEPTATA dupa STENOGRAMELE Sebastian Coltescu - Daniel Niculae

ADVERTISEMENT