Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep în circuitul WTA: „S-o susținem cu toții!”

Horia Ivanovici a avut un discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep în circuitul WTA, la Miami cu Paula Badosa.
19.03.2024 | 13:04
Horia Ivanovici discurs eveniment inainte de revenirea Simonei Halep in circuitul WTA So sustinem cu totii
Horia Ivanovici, discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep în circuitul WTA: „S-o susținem cu toții!”. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Aşteptarea a luat sfârşit. După 17 luni, Simona Halep revine pe teren la WTA Miami. Marţi, după ora 22:00, fostul lider mondial WTA va juca în turul inaugural împotriva Paulei Badosa.

Horia Ivanovici, discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep în circuitul WTA: „S-o susținem cu toții!”

Horia Ivanovici a avut un discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep pe teren şi i-a îndemnat pe români, prin intermediul FANATIK SUPERLIGA, să o susţină pe româncă din faţa televizoarelor:

ADVERTISEMENT

“Este un meci foarte important. Şi ca simbol. Cred că va fi o partidă cu o mare audienţă, sute de mii de români se vor uita la această partidă. Este pe Digisport 2 meciul, undeva după ora 22:00.

Vă invit şi pe dumneavoastră să o susţinem pe Simona de la distanţă. Nu contează ce se va întâmpla, dar dacă o va învinge pe Badosa va fi o victorie simbol, după această perioadă.

ADVERTISEMENT

“Victoria ar avea valoarea de simbol, ar mai fi o palmă dată ITIA”

Va fi şi pentru Simona şi mai mare frustrarea că a stat o perioadă mare de timp, a pierdut nişte momente de maximă maturitate în tenis. Victoria ar avea valoarea de simbol, ar mai fi o palmă dată ITIA şi o lovitură de imagine.

Sunt multe voci care spun că, având suspendarea de 9 luni, Simona Halep rămâne tot ca o sportivă dopată. Aici, este vorba şi de percepţie. Pentru români, Halep a fost exonerată.

ADVERTISEMENT

Pentru specialişti, faptul că a rămas cu 9 luni înseamnă tot un stigmat. Cred că era greu şi TAS-ului să şteargă tot. Ar fi urmat nişte procese cu ITIA şi s-ar fi deschis o cutie a Pandorrei.

“Îi ţinem pumnii Simonei, să facă un meci bun”

Acesta a fost motivul pentru care TAS a rămas cu nouă luni. Este un meci foarte tare diseară, din punct de vedere emoţional în primul şi în primul rând. Un meci la care foarte mulţi români se vor uita.

ADVERTISEMENT

Toţi suntem foarte curioşi cum arată Simona Halep după această perioadă şi ,din punct de vedere sentimental, ca români, să fim alături de ea. Îi ţinem pumnii Simonei, să facă un meci bun, dacă are resursele să câştige acest meci.

Important este să ne uităm la meci, vom avea ce să vedem. Sunt convins că Simona Halep, chiar dacă fizic nu este la 100%, se întoarce pe teren cu o sete de revanşă incredibilă şi cu o dorinţă de a arăta că a fost nedreptăţită.

Diseară, de la ora 22:00, pe Digisport 2, unul dintre cele mai aşteptate meciuri ale Simonei Halep. Sunt convins că vor face recorduri de audienţă”, a fost discursul lui Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

Horia Ivanovici, discurs eveniment înainte de revenirea Simonei Halep în circuitul WTA

ADVERTISEMENT