Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Horia Ivanovici, discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii, în direct la Fanatik SuperLiga: “Ești o mascotă!”. Video exclusiv

Horia Ivanovici a avut un discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii după ce Gigi Becali a anunţat deja titularii pentru meciul din weekend cu Farul Constanţa.
24.01.2023 | 14:32
Horia Ivanovici discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii in direct la Fanatik SuperLiga Esti o mascota Video exclusiv
Horia Ivanovici şi Mihai Pintilii. Sursa: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB a câştigat cu 1-0 meciul împotriva celor de la Hermannstadt şi a urcat pe podiumul Superligii. Pentru roş-albaştrii urmează o perioadă complicată, cu meciuri împotriva primelor două clasate: Farul Constanţa şi CFR Cluj.

Horia Ivanovici, discurs virulent la adresa lui Mihai Pintilii: “Meseria de antrenor tinde să cadă în derizoriu!”

Patronul FCSB, Gigi Becali a anunţat deja că Billel Omrani şi Andrei Cordea vor fi titularizaţi cu Farul, după ce au fost lăsaţi pe banca de rezerve la meciul cu Hermannstadt. Asta înseamnă că Andrea Comapgno va ieşi din echipă.

ADVERTISEMENT

Horia Ivanovici a avut un discurs dur la adresa lui Mihai Pintilii, omul care conduce FCSB fără a avea licenţă de antrenor, la emisiunea FANATIK SUPERLIGA, spunând că fostul internaţional nu este decât o marionetă a lui Gigi Becali:

“Meseria de antrenor tinde să cadă în derizoriu. Mai ales cu ceea ce face Gigi Becali. Nu mai e vorba de vină. Etapa viitoare a anunţat deja titularii: Omrani şi Cordea sunt titulari. Pune-te puţin în locul lui Compagno şi Miculescu.

ADVERTISEMENT

“Pintilii, eşti o mascotă! Nu te mai da rotund că ai nu ştiu câte meciuri la echipa naţională!”

Dacă patronii mai continuă tot circul ăsta, meseria de antrenor va cădea în derizoriu. Pintilii, du-te acasă! Strizu, du-te cu Dumnezeu! Cum îi place lui Gigi Becali să spună. Chiar aşa, să accepţi să fii o mascotă pe bancă?

Pintilii, eşti o mascotă! Nu te mai da rotund că ai nu ştiu câte meciuri la echipa naţională! Îmi pare rău. Eşti o mascotă, Mihai Pintilii. Cu tot respectul pentru cariera ta de jucător. Punct. Subiect închis”, a spus Horia Ivanovici la FANATIK SUPERLIGA.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii conduce echipa de la plecarea lui Nicolae Dică, după înfrângerea cu Universitatea Cluj, scor 1-2, suferită în finalul lunii octombrie. De atunci, roş-albaştrii au suferit o singură înfrângere în campionat, 0-1 cu CFR Cluj.

VEZI VIDEO MAI JOS

Mihai Pintilii, război cu Lucian Burchel!

Pentru FCSB urmează două meciuri infernale care pot fi decisive pentru titlu. Duminică, de la ora 19:00, pe Arena Naţională, FCSB joacă împotriva Farului Constanţa, iar o săptămână mai târziu se va deplasa în Gruia pentru meciul cu CFR Cluj.

ADVERTISEMENT

Mihai Pintilii este într-un conflict deschis cu Lucian Burchel, şeful Şcolii de Antrenori, care a sesizat Comisia de Disciplină pentru că a îndeplinit rolul de antrenor principal, deşi nu are licenţa PRO.

ADVERTISEMENT