Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

„I-ați dat bilet lui Gică Popescu la România – Columbia?” Răspunsul lui Stoichiță face toți banii

Întrebare de baraj pentru Mihai Stoichiță la Fanatik SuperLiga. I-a dat FRF bilet lui Gică Popescu pentru amicalul România - Columbia?
24.03.2024 | 17:02
Iati dat bilet lui Gica Popescu la Romania  Columbia Raspunsul lui Stoichita face toti banii
I-ați dat bilet lui Gică Popescu la România – Columbia? Răspunsul lui Stoichiță face toți banii. FOTO: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Sunt deja arhicunoscute animozitățile dintre Gică Popescu și Federația Română de Fotbal. Directorul Comisiei Tehnice, Mihai Stoichiță, a dezvăluit în direct dacă „Baciul” a primit bilet pentru amicalul de la Madrid, România – Columbia.

A primit Gică Popescu bilet la amicalul România – Columbia? Cum a răspuns Mihai Stoichiță

Amicalul dintre România și Columbia este programat marți, 26 martie, de la ora 21:15. Meciul se va juca pe stadionul Metropolitano, arenă pe care evoluează în mod normal Atletico Madrid. Prețul unui bilet este 65 de euro, în timp ce, la peluze, variază între 35 și 39 de ore.

ADVERTISEMENT

(n.r – I-ați dat bilet lui Gică Popescu?) Nu știu care sunt relații departamentului care se ocupă de asta. Nu îmi e frică să spun nimic de Gică Popescu. Eu nu sunt casier să pregătesc bilete.

(n.r. – Mie mi-ai pregătit) La Irlanda de Nord, că suntem prieteni, la Metropolitano nu îmi cere că nu știu care e treaba pe acolo”, a declarat Mihai Stoichiță, în exclusivitate la FANATIK SUPERLIGA CU HORIA IVANOVICI, show care e live pe FANATIK.RO, luni, marți și vineri, de la ora 10:30.

ADVERTISEMENT

În discuție a intervenit și Adrian Ilie, fotablist care, de-a lungul carierei, a evoluat în Spania, la Valencia și Deportivo Alaves.

„Îți dau eu la meci la Metropolitano. Dacă vrei să te duci. Nu, că m-au invitat și pe mine, dar partea spaniolă”, i-a transmis Adrian Ilie lui Horia Ivanovici, aluzie la faptul că nici el n-a primit bilet de la FRF pentru România – Columbia.

ADVERTISEMENT

Ce așteptări are Edi Iordănescu de la dubla cu Irlanda de Nord și Columbia

Înainte de testul cu sud-americanii, „tricolorii” au un amical cu Irlanda de Nord, vineri, 22 martie, de la ora 21:45. Pentru această acțiune, Edi Iordănescu a convocat 29 de jucători și are așteptări mari.

„Partidele echipei naționale din această lună reprezintă primul și unicul test veritabil pe care îl avem la dispoziție pentru pregătirea EURO 2024. Amicalele programate în vară, chiar înaintea turneului final, vor fi într-un context diferit, cu deja alte obiective.

ADVERTISEMENT

Pentru o perspectivă cât mai corectă asupra resurselor pe care ne putem baza la EURO am decis convocarea unui număr mai mare de jucători la această acțiune.

Însă, și vreau să accentuez acest lucru, fotbaliștii care nu se regăsesc acum pe această listă nu înseamnă că vor lipsi automat și din lotul pentru Campionatul European! La fel cum cei prezenți acum nu au, prin această convocare, vreo garanție privind participarea lor la EURO 2024!”, a transmis selecționerul.

fanatik-live vod=1 playerId=’dorRq8lU’ uuid=’IhIJgokhzYO’ title=’ZECI DE MII DE ROMANI din Spania in TRIBUNE la Romania – Columbia’ heading=’h3′]

ADVERTISEMENT