Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

I-au cerut o avere lui Gigi Becali! Transfer ratat de FCSB: Au vrut 3 milioane pe el!”

Florin Vulturar, finul lui Gigi Becali, a dezvăluit cât a cerut un club din Brazilia celor de la FCSB. Dezvăluiri ale impresarului.
20.11.2023 | 14:58
Iau cerut o avere lui Gigi Becali Transfer ratat de FCSB Au vrut 3 milioane pe el
Gigi Becali a ratat un brazilian după ce clubul a cerut 3 milioane de euro. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Florin Vulturar, impresarul de casă al FCSB, a vorbit despre transferurile pe care Gigi Becali le pregătește în această iarnă. Dezvălurile agentului la FANATIK SUPERLIGA.

Florin Vulturar a dezvăluit cum a ratat FCSB un brazilian: „Cam vreo 30.000 voia salariul”

Florin Vulturar a dezvăluit la FANATIK SUPERLIGA că FCSB a negociat pentru un brazilian: „Nu, pentru că era o sumă destul de mare: 3 milioane. Nu vreau să dau nume că dup-aia… Din prima ligă, o echipă de la mijlocul clasamentul. Cam vreo 30.000 voia salariul”.

ADVERTISEMENT

Impresarul e convins că fotbalistul nu va mai sta mult timp în America de Sud și va face pasul către fotbalul mare„Era un jucător interesant și eu cred că cel târziu în vară va ajunge în Europa. Când ajunge cu siguranță o să zic și numele”.

Vulturar e sigur că jucătorii români vor avea foarte multe de câștigat după ce au prins biletele pentru Euro: „E foarte important cu naționala că s-a calificat. Sunt de felicitat băieții pentru această calificare foarte importantă. Până la urmă Hagi ne-a blestemat, Hagi a rupt blestemul ăsta”.

ADVERTISEMENT

Florin Vulturar anunță două transferuri de ultimă oră la FCSB

Horia Ivanovici l-a întrebat pe Florin Vulturar când ar putea aduce doi jucători la FCSB: „Mijlocașul seamănă cu Nicolae Stanciu. Sperăm până în decembrie să avem niște rezultate. E un atacant mai combinativ, ceva în genul lui Rrahmani, dar mai puternic”. 

Impresarul lucrează cu un număr mare de scouteri: „Eu am 4-5 în echipa mea, Noi, cu toții, suntem vreo 5. Undeva la 10 dacă aș putea să-mi fac o echipă de 10 scouteri, ar fi bine. Trei am doar foști jucători și acum vreau să aduc alt jucător.

ADVERTISEMENT

Răzvan Tincu, fundașul central, o să fie următorul scouter al echipei. Vreau să lucrez, dacă iau fundaș central, să se ocupe de scouting pentru ce înseamnă zona defensivă. Nu o să-l pun pe Tincu să se uite la atacanți”.

Informații despre transferurile FCSB

Într-o intervenție anterioară la FANATIK SUPERLIGA, Florin Vulturar a mai explicat: „Singurii jucători care ne interesează e un atacant, probabil un mijlocaș ofensiv, dar nu știu dacă în această iarnă. Cu siguranță facem tot posibilul să ducem un atacant.

ADVERTISEMENT

E clar un atacant de primă ligă, 100%. Atacant cu viteză, genul lui Garita. Nu e nimic concret. În iarnă probabil o să discutăm 100% pe concret. Am vorbit cu nașul, singurul jucător pe care-l vrem pentru iarnă e un atacant. Atât. Dacă o să mai apară ceva foarte interesant și putem să-l luăm, discutăm”. 

Horia Ivanovici și invitații să te așteaptă de la 10:30 LIVE în fiecare luni, marți și vineri pe site-ul FANATIK.RO. Emisiunea se vede pe YouTube și Facebook ÎN PREMIERĂ de la ora 17:30.

Cum a picat ultimul transfer al FCSB

ADVERTISEMENT