Sport

Ianis Hagi, euforic după titlul câștigat de Farul și golul pentru Rangers: „A fost o zi perfectă pentru mine!”. Ce mesaj i-a transmis tatălui său

Ianis Hagi a fost euforic după titlul câștigat de tatăl său cu Farul în duelul decisiv cu FCSB, scor 3-2, spunând că a fost o zi perfectă pentru el.
22.05.2023 | 00:18
Ianis Hagi euforic dupa titlul castigat de Farul si golul pentru Rangers A fost o zi perfecta pentru mine Ce mesaj ia transmis tatalui sau
Ianis Hagi, euforic după titlul câștigat de Farul și golul pentru Ranger. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

Ianis Hagi a fost bucuros pentru că a reușit să înscrie primul gol pentru Rangers într-un meci oficial după accidentarea gravă pe care a avut-o, bucurându-se mai pe seară și de titlul de campion câștigat de tatăl său.

Ianis Hagi, euforic după titlul câștigat de Farul și golul pentru Rangers

Ianis Hagi a fost euforic după titlul câștigat de Farul și după golul reușit pentru Rangers, spunând că pentru el a fost o zi perfectă. Acesta a recunoscut că nu a văzut meciul „marinarilor”, însă că s-a uitat la fazele importante:

ADVERTISEMENT

„A fost o seară magnifică! E un proiect de 14 ani și mă bucur pentru câștigarea campionatului. Eu am reușit să marchez astăzi, mă simt bine, echipa a jucat bine.

A venit și momentul de a marca. După gol, primele 20-30 de secunde nu am putut să-mi controlez emoțiile, dar e normal, am avut și momente bune și momente mai puțin bune”.

ADVERTISEMENT

„A fost o dimineață perfectă pentru mine, acum e și o seară perfectă pentru mine odată cu victoria Farului. Nu fac comparație cu forma de dinainte, am patru luni de când am revenit și mă simt foarte bine.

De fiecare dată când am intrat pe teren m-am simțit bine, sunt lucruri pozitive pentru mine, următoarea etapă e probabil să joc 90 de minute. A fost o accidentare gravă prin care am trecut, dar mă bucur să fiu din nou pe teren”, a mai spus Ianis Hagi, la TV DigiSport.

ADVERTISEMENT

„E mai important decât primul titlu câștigat!”

„Am văzut fazele, am avut cu Rangers premiile de final de sezon și n-am văzut meciul live. Mi-am felicitat părinții, știam că vor câștiga, tata pe teren, mama de acasă, susținând mereu proiectul. I-am felicitat scurt și probabil vom discuta mai pe seară.

Îi cunosc pe majoritatea, vorbesc mereu cu tata despre ei, nu-i cunosc personal. E proiectul familiei, deci sunt implicat și eu de la distanță”, a continuat Ianis Hagi.

ADVERTISEMENT

„Un trofeu e un trofeu, tata își adaugă un nou titlu în palmaresul său. E mai important decât primul titlu, pentru că acum e o singură echipă și toată lumea susține echipa.

Toți fanii vor ca echipa să câștige, au reușit și au reușit cu tineri talentați, tata are mare încredere în ei și puteau chiar să câștige titlul mai devreme”, a mai spus mijlocașul lui Rangers.

ADVERTISEMENT