Sport

Ianis Hagi, în topul salariilor de la Rangers! Cât primește mijlocașul de la campioana Scoției

Ianis Hagi este unul dintre cei mai importanți jucători de la Rangers și acest lucru se vede și prin salariul pe care scoțienii i-l plătesc.
08.07.2021 | 21:34
Ianis Hagi in topul salariilor de la Rangers Cat primeste mijlocasul de la campioana Scotiei
ADVERTISEMENT

Internaționalul român a pus umărul la eventul reușit de Rangers, care astfel a pus capăt dominației rivalei Celtic.

După un sezon excelent, cu 12 pase decisive și 7 goluri reușite în cele 43 de meciuri, majoritatea din postura de titular, pare doar o chestiune de timp până când Ianis Hagi va face pasul spre o echipă cu nume din fotbalul european.

ADVERTISEMENT

Rangers îi dă un salariu extraordinat lui Ianis Hagi

Cu toate acestea, plecarea lui Ianis Hagi de la Rangers este greu de realizat, deoarece campioana Scoției îi oferă un salariu foarte bun pe care nu multe cluburi din Europa ar fi dispuse să-l plătească.

Conform site-ului salarysport.com, mijlocașul român de 22 de ani este al patrulea cel mai bine plătit jucător de la Rangers, încasând un salariu săptămânal de 21.000 de lire sterline, ceea ce însemană un venit anual de 1.092.000 de lire sterline.

ADVERTISEMENT

Cei trei jucători de la campioana Scoției care câștigă mai bine decît el sunt atacantul columbian Alfredo Morelos (1.716.000 de lire sterline), fundașul central englez Connor Goldson (1.404.000 de lire sterline) și extrema englezo-jamaicană Kemar Roofe (1.352.000 de lire sterline).

Ianis, prezent la reunirea lui Rangers

Chiar dacă s-a vorbit foarte mult în ultima perioadă despre o plecare a lui Ianis Hagi de la Rangers, acesta s-a prezentat la reunirea lotului și a anunțat că este pregătit pentru un nou sezon de vis în tricoul ”albastru”.

ADVERTISEMENT

Lazio și Sevilla și-ar fi manifestat deja interesul pentru mijlocașul român, desemnat cel mai bun tânăr jucător al lui Rangers și cel mai bun pasator din prima ligă a Scoției, dar deocamdată discuțiile nu sunt chiar atât de avansate.

Marele impediment în calea unui transfer al lui Hagi ar putea fi clauza de reziliere stipulată în contractul cu Rangers. Peste 20 de milioane de euro ar trebui să achite orice echipă interesată de tânărul mijlocaș.

ADVERTISEMENT

Galata a intrat în ”lupta” pentru transferul lui Hagi jr

De-alungul acestui sezon, nemulțumit de faptul că nu a fost folosit atât cât și-a dorit, Ianis Hagi a vorbit constant de plăcerea de a juca la echipe importante din Europa, iar Steven Gerrard este sfătuit de un fost jucător al rivalei Celtic să-l lase să plece de la Rangers.

De altfel, și Kris Boyd, fost internațional scoțian și atacant al lui Rangers e de părere că Ianis Hagi ar putea pleca de la Rangers, unde nu a fost titular constant și ar putea să își dorească o experiență nouă, chiar dacă a ajutat echipa să cucerească un nou titlu.

Iar toate aceste zvonuri par să prindă și mai mult contur, după ce jurnaliștii turci au anunțat că Galatasaray este pregătită să-i ofere lui Ianis Hagi  tricoul cu numărul 10 pe care l-a purtat în trecut și tatăl său.

ADVERTISEMENT