Fanatik SuperLiga cu Horia Ivanovici

Ianis Hagi, ofertă de 3 milioane de euro! De ce depinde transferul. Exclusiv

Ianis Hagi este pe picior de plecare de la Rangers, iar pe adresa sa a sosit o ofertă de ultimă oră de la echipa israeliană Maccabi Haifa, ce se luptă pentru calificarea în grupele Ligii Campionilor.
25.08.2023 | 19:40
Ianis Hagi oferta de 3 milioane de euro De ce depinde transferul Exclusiv
Ianis Hagi are o ofertă de ultimă oră de la Maccabi Haifa. foto: colaj fanatik
ADVERTISEMENT
25-08-2023
16:46

Și Maccabi Tel Aviv îl vrea pe Ianis Hagi

Căzut oarecum în dizgrație la Rangers, Ianis Hagi și-ar putea găsi salvarea tocami în Israel. Pe lângă interesul lui Maccabi Haifa, de care FANATIK v-a anunțat în exclusivitate, un alt nume mare din „Țara Sfântă” este pe urmele internaționalului român.

Conform presei israeliene, echipa care l-ar dori pe Ianis Hagi este Maccabi Tel Aviv, locul 3 în ediția trecută de campionat. Aceasta este ca și calificată în grupele Conference League, după victoria cu 4-1 în turul play-off-ului contra lui Celje. Ca și în cazul celor de la Maccabi Haifa, suma de transfer este tot în jurul a 3,5 – 4 milioane de euro.

Ianis Hagi este într-o situație ingrată la Rangers. Folosit extrem de puțin pe acest început de sezon, el a răbufnit la adresa antrenorului Michael Beale, iar consecințele nnu au întârziat să apară. A fost scos de pe lista de Champions League, presa scoțiană susținând că despărțirea e tot mai aproape.

Ofertă de ultimă oră pentru Ianis Hagi: e dorit la Maccabi Haifa

Imediat cum s-a aflat de „războiul rece” dintre Ianis Hagi și Rangers au și apărut echipele interesate de un transfer al internaționalului român. S-a vorbit mai întâi de turcii de la Trabzonspor, a apărut și varianta întoarcerii la Farul, însă direcția lui Ianis poate fi cu totul alta.

ADVERTISEMENT

Din informațiile aflate în excluisvitate de FANATIK, el are mai șanse să semneze cu o echipă importantă din Israel, aflată la un pas de grupele Champions League. Este vorba despre Maccabi Haifa, care marți seara a remizat pe teren propriu 0-0 cu Young Boys Berna, în turul play-off-ului.

„O informație pe care o avem în exclusivitate. Dacă se va produce despărțirea… Ultima ofertă pentru Ianis Hagi este din Israel, de la Maccabi Haifa. O echipă care se bate pentru grupele Ligii Campionilor, a făcut 0-0 pe teren propriu în turul de play-ff cu Young Boys Berna.

ADVERTISEMENT

O ofertă de 3,5-4 milioane de euro, o informație pe care am aflat-o pe surse la FANATIK. Probabil așteaptă sa vadă dacă se califică sau nu.

Deci, Ianis Hagi are o ofertă de ultimă oră de la Maccabi Haifa, care se bate pentru grupele Champions League. Are șanse să prindă grupele, după 0-0 în tur.

ADVERTISEMENT

Informația mi-a dat-o Cristi Coste, «Fabrizio Romano de Romania». Maccabi Haifa nu sună rău pentru Ianis Hagi. Prețul e undeva la 3,5-4 milioane de euro. Să-l cumpere. Și dacă nu merg în grupele Champions League, sunt joacă în Europa League.”, a anunțat Horia Ivanovici în exclusivitate la emisiunea FANATIK SUPERLIGA.

„De ce așteaptă și ăștia să vadă dacă se califică? De ce nu-l iau azi? Eu cred că Ianis are nevoie în primul rând de un antrenor care să-i dea încredere, trebuie să meargă la o echipă la care chiar să joace.

ADVERTISEMENT

Fiindcă e foarte greu să joci după o pauză de un an și patru luni… Sau un an și două luni. Ți-e frică, ești temător… Nu mai e Ianis care era înainte”, a analizat Dănuț Lupu situația actuală a lui Ianis Hagi.

Echipa de Liga Campionilor, OFERTA pentru Ianis Hagi!

ADVERTISEMENT