Fotbal international

Ideea genială a celui mai neutru fan de la Argentina – Mexic. Cum s-a împărțit între țara natală și Messi. Video

Un mexican îl adoră atât de tare pe Leo Messi încât a trebuit să se împartă la meciul cu Argentina. Fanul nord-american a avut o idee care a devenit virală pe internet.
26.11.2022 | 22:23
Ideea geniala a celui mai neutru fan de la Argentina  Mexic Cum sa impartit intre tara natala si Messi Video
Ideea genială a celui mai neutru fan de la Argentina - Mexic. Cum s-a împărțit între țara natală și Messi. FOTO: Twitter Road To 2022
ADVERTISEMENT

Argentina – Mexic trebuia să fie meciul revanșei pentru „pume”, care au pierdut prima partidă de la Campionatul Mondial, cu Arabia Saudită, scor 1-2. Pentru un suporter al nord-americanilor a fost mai mult de atât.

Cel mai mare fan pe care îl are Lionel Messi în Mexic. Cum s-a împărțit suporterul la duelul de foc din Grupa C

Fanul a trebuit să se împartă între țara natală, Mexic, și idolul său, fotbalistul preferat, nimeni altul decât Lionel Messi. Așadar, suporterul și-a creat un tricou personalizat, jumătate în culorile „pumelor”, jumătate în cele ale „tricolorilor”, iar pe spate și-a trecut numărul 10 și numele „Messico”.

ADVERTISEMENT

Nu toți mexicanii îl idolatrizează pe Lionel Messi. Înaintea meciului, mai mulți suporteri ai naționalei lui „Tata” Martino s-au luat la bătaie cu argentinienii din cauza superstarului de la Paris Saint-Germain.

Sud-americanii s-au enervat teribil când au auzit că mexicanii îl înjură pe Messi, iar cele două tabere și-au împărțit pumni și picioare înaintea duelului de pe Lusail Iconic Stadium.

ADVERTISEMENT

Arena din Lusail are o capacitate de 80.000 de locuri, iar fondul sonor este dominat de fanii mexicani.

Un saudit și-a „trădat” țara pentru Robert Lewandowski

Mexicanul nu este singurul suporter din Qatar care trăiește împărțit Campionatul Mondial. Un saudit și-a „trădat” țara la partida pe care selecționata lui Herve Renard a pierdut contra Poloniei, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Cu opt minute înainte de final, când Robert Lewandowski a făcut 2-0, un fan îmbrăcat în tricoul Arabiei Saudite a celebrat într-un mod care i-a șocat pe cei din jur.

Asiaticul s-a dezbrăcat și a rămas în echipamentul leșilor. Bineînțeles, pe tricou era inscripționat numărul 9 și numele Lewandowski. Sauditul s-a bucurat frenetic de primul gol al atacantului Barcelonei la un Campionat Mondial, alături de ceilalți polonezi.

ADVERTISEMENT

Atât Polonia, cât și Arabia Saudită au șanse să se califice în optimile de finală ale Cupei Mondiale. În ultima partidă din Grupa C, saudiții dau piept cu Mexic, iar leșii înfruntă Argentina.

ADVERTISEMENT
Tags: