Fotbal intern

Audiență inedită la Sepsi – Astra! Fanii s-au ținut de promisiune și-au făcut oameni de zăpadă. Foto

23.01.2021 | 12:27
Audienta inedita la Sepsi  Astra Fanii sau tinut de promisiune siau facut oameni de zapada Foto
ADVERTISEMENT

Fanii lui Sepsi au venit cu o idee de-a dreptul inedită pentru următorul meci de pe teren propriu, cu Astra Giurgiu, și anume să umple scaunele goale de pe arenă cu oameni de zăpadă.

Este una dintre cele mai inedite idei din fotbalul românesc, iar covăsnenii au lansat deja un anunț prin intermediul rețelelor de socializare, în care îi îndeamnă și pe ceilalți suporteri să vină la stadion și să construiască un om de zăpadă.

ADVERTISEMENT

Totodată, Sepsi vine după o înfrângere cu CFR Cluj și a ajuns la două meciuri fără gol marcat, iar un astfel de gest poate contribui la moralul jucătorilor lui Leo Grozavu.


Oameni de zăpadă în tribunele stadionului din Sfântu Gheorghe

UPDATE, 23 ianuarie, ora 12:30 / Suporterii echipei Sepsi OSK Sfântu Gheorghe s-au ținut de promisiune și au umplut tribunele stadionului pentru meciul cu Astra Giurgiu cu oameni de zăpadă.

ADVERTISEMENT

sepsi fani oameni de zapada

Fanii au avut inedita idee și a pus-o în practică pentru a le da senzația jucătorilor formației antrenată de Leo Grozavu că suporterii sunt aproape de ei.

sepsi fani oameni de zapada


UPDATE, 21 ianuarie, ora 21:15 / Președintele clubului covăsnean, Dioszegi Laszlo, le-a mulțumit fanilor pentru inițiativa lor și a afirmat că Sepsi se poate lăuda cu suporteri de talie mondială: „Sunteți fantastici! Aţi dovedit, încă o dată, că avem cei mai buni suporteri din lume! Vă mulţumesc că sunteţi alături de noi! Mâine ne apucăm şi noi de treabă”, a spus Laszlo pentru pagina oficială de Facebook a clubului.

ADVERTISEMENT

#csakazosk #szurkolok #suporteri
?⚪️Diószegi László klubelnök üzenete: “Fantasztikusak vagytok! Újra bebizonyítottátok,…

Publicată de Sepsi OSK pe Joi, 21 ianuarie 2021


Fanii lui Sepsi vor fi oameni de zăpadă

Fanii lui Sepsi au lansat un comunicat pe contul oficial de Facebook, în care îi îndeamnă și pe ceilalți suporteri să vină la stadion și să construiască oameni de zăpadă, pe care să-i pună pe scaunele goale ale arenei:

„ATENȚIE, HAIDEȚI SĂ UMPLEM STADIONUL CU OAMENI DE ZĂPADĂ! În situația actuală, chiar dacă nu putem fi fizic în peluze, dar putem demonstra că suntem alături de echipă.

ADVERTISEMENT

Haideți să umplem stadionul cu oameni de zăpadă. Suporterii echipei Sepsi OSK roagă pe toată lumea, ca în cursul zilelor de joi și vineri, oricine poate să se ducă la stadion și să construiască om de zăpadă, pe care să le așeze pe scaunele stadionului.

Sperăm că material o să fie berechet, nu contează dacă omul de zăpadă este mare sau mic, slăbuț sau plin, numai să fie OM DE ZĂPADĂ”

„Omul de zăpadă trebuie să poarte eșarfă!”

„IMPORTANT, Omul de zăpadă trebuie să poartă o eșarfă sau panglică, orice în culorile roșu și alb. Aceste creații se pot amplasa oriunde în tribune în afara sectorului principal. Hai la muncă! Noi o să fim acolo!”, s-a mai arătat în mesajul lui Sepsi de pe Facebook.

#csakazosk
⛄❄ ? A szurkolók felhívása! / Apelul suporterilor!

Publicată de Sepsi OSK pe Miercuri, 20 ianuarie 2021

Următorul meci al lui Sepsi este cu Astra Giurgiu, care se va juca sâmbătă, 23 ianuarie, de la ora 12:30, iar cu o victorie, covăsnenii pot rămâne pe locul 4 din campionat.

În momentul de față, Sepsi se află pe locul 4 în clasament, cu 28 de puncte acumulate în 17 etape.

  • 9.380.000 de euro este cota de piață a lotului lui Sepsi, conform transfermarkt.com
ADVERTISEMENT
Tags: