Sport

Iga Swiatek, lăsată cu gura căscată la ultimul antrenament de la Indian Wells. Cine a intrat pe teren peste liderul WTA

Marile emoții încep să apară înainte de startul turneului de la Indian Wells, însă Iga Swiatek a avut parte de o surpriză plăcută la ultimul antrenament.
08.03.2023 | 19:50
Iga Swiatek lasata cu gura cascata la ultimul antrenament de la Indian Wells Cine a intrat pe teren peste liderul WTA
Marile emoții încep să apară înainte de startul turneului de la Indian Wells, însă Iga Swiatek a avut parte de o surpriză plăcută la ultimul antrenament. Sursă foto: Twitter BNP Paribas Open
ADVERTISEMENT

Poloneza aflată pe locul 1 în clasamentul WTA a venit la turneul din California cu gândul să-și apere trofeul cucerit anul trecut, după o victorie categorică în fața Mariei Sakkari din Grecia.

Antrenamentul Igăi Swiatek de la Indian Wells, întrerupt de o cerere în căsătorie

Iga Swiatek, care este direct calificată în turul doi la Indian Wells, se pregătește pentru startul ediției din acest an, dar la ultimul antrenament a avut parte de un moment inedit. Totul cu acordul organizatorilor competiției.

ADVERTISEMENT

Chiar în momentul în care jucătoarea poloneză își efectua pregătirea pe terenul 1 din complexul unde se joacă turneul californian, un cuplu de tineri pasionați de tenis au intrat pe teren lăsând-o practic fără cuvinte pe sportivă.

Bărbatul a îngenuncheat în mijlocul terenului și și-a cerut partenera în căsătorie, spre surprinderea lui Swiatek, care nu înțelegea ce se întâmplă. După ce s-a dezmeticit, poloneza a glumit cu cei doi și i-a întrebat dacă o vor invita la nuntă.

ADVERTISEMENT

După ce tânăra a acceptat cererea în căsătorie, aceștia s-au fotografiat alături de campioana poloneză. Este clar că întreaga acțiune s-a petrecut cu acordul organizatorilor, pentru că altfel e greu de crezut că se poate intra așa ușor în arenă.

Djokovic, absent de la Indian Wells

Fără îndoială că șefii turneului de la Indian Wells au considerat că este un bun eveniment de marketing, mai ales că în ultimele zile a existat o tentă negativă pe știrile ce au făcut referire la această competiție.

ADVERTISEMENT

Și asta din cauza faptului că autoritățile americane au refuzat să-i ofere o scutire lui Novak Djokovic, care nu este vaccinat împotriva Covid-19, iar sârbul a fost nevoit să se retragă de la Indian Wells după ce nu a primit viză de intrare în țară.

În prezent, Statele Unite ale Americii interzic intrarea în ţară a străinilor nevaccinaţi, o regulă care se aşteaptă să fie ridicată la 11 mai. Acest lucru înseamnă că Djokovic nu va putea participa nici la Mastersul de la Miami, programat în perioada 22 martie – 2 aprilie.

ADVERTISEMENT

Absența de la cele două mari evenimente din Statele Unite îi pun în pericol sârbului locul 1 în clasamentul ATP. Sunt șanse mari ca el să fie detronat în clasament de principalii săi urmăritori: Carlos Alcaraz și Stefanos Tsitsipas.

ADVERTISEMENT