Sport

Iker Casillas, explicații după postarea în care anunța că este gay: “Contul meu a fost spart, scuze comunității LGBT”

Iker Casillas, unul dintre cei mai mari portari din toate timpurile a anunţat pe reţelele de socializare că este gay. A urmat un val de reacţii pro şi contra.
09.10.2022 | 16:14
Iker Casillas explicatii dupa postarea in care anunta ca este gay Contul meu a fost spart scuze comunitatii LGBT
Iker Casillas a anunţat pe reţelele de socializare că este gay. Sursa: hepta.ro
ADVERTISEMENT
09-10-2022
14:54

Iker Casillas, precizări după postarea în care anunța că este gay: "Contul meu a fost spart"

Iker Casillas a revenit cu o postare pe Twitter în care anunță că i-a fost spart contul, iar postarea în care dezvăluia că este gay nu i-a aparținut.

“Contul meu a fost spart. Din fericire, totul este bine acum. Îmi cer scuze față de toți urmăritorii mei și, desigur, și mai multe scuze întregii comunități LGBT”, este mesajul lui Casillas.

Postare Iker Casillas
09-10-2022
13:51

Iker Casillas a şters postarea după o oră!

La o oră după ce a anunţat pe reţelele de socializare că este gay, Iker Casillas şi-a şters postarea. Presa din Spania lansează trei ipoteze pentru acest anunţ: Iker a anunţat adevărul, face parte dintr-o campanie publicitară care urmează să fie lansată sau este un mesaj ironic la adresa ziarelor din Peninsulă, care îl tot cuplează cu diferite femei. 

Anunţul lui Casillas, şters după o oră. Foto: captură Twitter
Anunţul lui Casillas, şters după o oră. Foto: captură Twitter

Iker Casillas, unul dintre cei mai mari portari din fotbalul mondial a ieşit pe reţelele de socializare cu un anunţ curajos, spunând că este gay şi că speră să se bucure în continuare de respectul tuturor.

Iker Casillas, anunţ bombă pe reţelele de socializare: “Sunt gay! Sper să mă respectaţi”

Pe pagina oficială de Twitter, Iker Casillas a scris: “Sunt gay! Sper să mă respectaţi”, anunţ care a stârnit încă din primele minute un val de reacţii pro şi contra pe toate reţelele de socializare.

ADVERTISEMENT
Anunţul lui Iker Casillas pe Twitter. Sursa: captură Twitter
Anunţul lui Iker Casillas pe Twitter. Sursa: captură Twitter

Iker Casillas a avut o relaţie de 12 ani cu Sara Carbonero

Anunţul este unul surprinzător mai ales că Iker Casillas a format unul dintre cele mai celebre cupluri din Spania alături de vedeta tv Sara Carbonero, între 2009 şi 2021. Cei doi au divorţat anul trecut.

Imediat după Cupa Mondială din 2010, când Spania a devenit campioană mondială, Iker Casillas a fost intervievat de Sara Carbonero la marginea terenului. Portarul a sărutat-o pe Sara, oferind unul dintre cele mai celebre momente din istoria flash-interviurilor în fotbal.

ADVERTISEMENT

VEZI VIDEO: 

Zvonuri despre o relaţie dintre Casillas şi Shakira! Fostul fotbalist a avut o reacţie furibundă

În urmă cu câteva zile, Iker Casillas a negat categoric orice zvon privind o eventuală relaţie cu Shakira, după ce cântăreaţa s-a despărţit de Gerard Pique. Fostul portar a fost foarte furios de aceste zvonuri, anunţă The Sun.

După ce a anunţat pe Twitter că este gay, Iker Casillas a primit un mesaj de susţinere din partea fostului coleg de la echipa naţională, Carles Puyol, care a scris: “Este timpul să ne spunem povestea, Iker”, o reacţie care lasă multe semne de întrebare.

ADVERTISEMENT

Spaniolii susţin că ar putea fi spart contul lui Iker Casillas

Mundo Deportivo scrie că fostul jucător ar fi reacţionat aşa pentru că presa din Spania a speculat asupra relaţiilor pe care le-ar fi avut cu Shakira, Maria Jose Camacho sau Alejandra Onieva:

„Nu se știe dacă i-a fost spart contul sau chiar el transmite un mesaj prin care cere să nu mai fie cuplat cu diferite femei”, notează Mundo Deportivo.

ADVERTISEMENT

Iker Casillas a jucat între 1999 şi 2015 la Real Madrid, interval în care a câştigat trei Ligi ale Campionilor. Este dublu campion european cu Spania, reuşind să câştige şi Cupa Mondială, în 2010.

  • 41 de ani are Iker Casillas
  • 12 ani a durat relaţia dintre Casillas şi Sara Carbonero
ADVERTISEMENT
Tags: