Sport

Îl pierde CFR Cluj pe Deac pentru derby-ul cu FCSB? „Ne-am speriat!”. Cine mai lipsește la ardeleni

Cristi Balaj a vorbit despre situația lui Ciprian Deac pentru derby-ul cu FCSB, recunoscând că s-a speriat după ce a văzut cum a căzut Jayson Papeau pe piciorul lui.
06.12.2023 | 21:55
Il pierde CFR Cluj pe Deac pentru derbyul cu FCSB Neam speriat Cine mai lipseste la ardeleni
Îl pierde CFR Cluj pe Deac pentru derby-ul cu FCSB. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Mai exact, la meciul din cupă dintre Rapid și CFR Cluj, scor 0-0, Ciprian Deac a încercat să recupereze o minge, Jayson Papeau s-a dezechilibrat și a căzut pe piciorul lui. Veteranul clujenilor a primit îngrijiri medicale și a fost înlocuit imediat de către Andrea Mandorlini.

Îl pierde CFR Cluj pe Deac pentru derby-ul cu FCSB?

Cristi Balaj, președintele CFR-ului, a vorbit despre situația lui Ciprian Deac înaintea derby-ului cu FCSB, spunând și ce absențe mai sunt în lotul clujenilor: „M-am speriat când am văzut cum a căzut Papeau pe Deac, nu am informații, dar părea că e mai bine. Papeau nu a vrut să cadă pe piciorul lui.

ADVERTISEMENT

Faptul că ne-am adunat târziu, că mulți jucători nu au pariticipat la pregătirea din vară, plus absența celor care au fost la echipele naționale ne-au dezechilibrat puțin, dar nu contează atât de mult în privința obiectivelor pe care noi ni le-am propus.

Fiind un obiectiv Cupa României, era singura șansă să jucăm cu cel mai bun 11. Sper să avem jucătorii valizi, sper să revină Otele, sper Bîrligea să se simtă bine, sper să fie bine și Deac”.

ADVERTISEMENT

„Nu ne putem baza pe Ajeti, pe Manea, Otele e cu semnul întrebării. E cel mai mare ligament din organism unde a avut Manea întinderea. Probabil are un nerv care îi face o durere greu de suportat.

A trecut o perioadă destul de lungă, acum a revenit și a început să facă antrenamente cu echipa. Avem emoții, nu știm, sunt oameni și fotbaliștii, există o uzură.

ADVERTISEMENT

Diferența între noi și alte echipe care sunt poziționate în centrul țării sau în sud. Noi avem o povară din acest punct de vedere. Și în perioada de final al anului, acest lucru se simte.

Nu știu dacă am procedat bine cu acest comunicat, sincer. Mă cunoașteți, dacă eu spun ceva, încerc să mă țin de cuvânt, cât ține de mine.

ADVERTISEMENT

Am discutat și cu finanțatorul clubului înainte să-l dăm. Am vorbit și cu Bilașco ieri. Era important să spunem și pentru antrenor și pentru jucători că noi, conducerea, vrem să continuăm pe acest drum cu Andrea Mandorlini”, a mai spus Cristi Balaj, la TV OrangeSport.

„Cred că evlaviosul Gigi nu minte în post!”

„Cu Craiova am jucat foarte bine, scorul nu a fost chiar meritat. A fost vina noastră pe final de meci, e adevărat. Mai e meciul cu FCSB, meciul cu Sepsi și cel cu U Cluj. Nu ascund faptul că am vorbit cu domnul Varga după meci și era mulțumit de joc, nu și de rezultatul cu Universitatea Craiova.

Nu vreau să vorbesc mult despre cazul lui Coman. Dacă arbitrul ar fi scris ceva, ar fi detaliat, ar fi avut un rezultat diferit. Probabil arbitrului i s-a părut normal ca un jucător să îl înjure, asta e normalitatea pentru el.

În raport poți să treci că i-a lăsat impresia că a făcut tot posibilul să ia galben. Atunci problema e la Comisii. Există și prietenii, sunt oameni din fotbal care au spus că președintele clubului lor este prieten cu oameni de la Federație. Nu știu, n-am dovezi, dar ei au ieșit și au spus asta, îi cred pe cuvânt”, a continuat Cristi Balaj.

„Noi nu am făcut niciun demers, pentru că nu am fost parte implicată. Mi-aș dori să joace Florinel Coman, iar noi să câștigăm împotriva FCSB-ului, cu tot cu Florinel Coman pe teren, dacă noi suntem mai buni. Nu vreau să profit să câștig un meci dacă adversarii au un minus.

Îl avem pe evlaviosul Gigi, care ne-a explicat că Florinel Coman nu a vrut să ia al doilea galben. Fiind post, putem doar să-l credem pe acesta. La fel și pe Coman, care a spus că nu a vrut să ia al doilea galben”, a mai spus președintele CFR-ului.

ADVERTISEMENT