Sport

Ilie Dumitrescu, supărat pe conducerea CFR-ului: „Nu faci circul ăsta mediatic! Ți-e și silă de fotbalul românesc”

Ilie Dumitrescu s-a supărat pe conducerea lui CFR Cluj.
27.08.2021 | 20:48
Ilie Dumitrescu suparat pe conducerea CFRului Nu faci circul asta mediatic Tie si sila de fotbalul romanesc
ADVERTISEMENT

„Mister” a comentat scenele uluitoare de la antrenamentul lui CFR Cluj de dimineață, acolo unde Marius Șumudică nu a fost lăsat să își desfășoare programul.

Ilie Dumitrescu a comentat și bătaia din vestiarul echipei, la finalul meciului cu Steaua Roșie Belgrad, scor 1-2.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, supărat pe conducerea CFR-ului

Ilie Dumitrescu a vorbit despre situația de la CFR Cluj, fiind supărat pe conducerea campioanei României, pentru felul în care a fost îndepărtat Marius Șumudică:

„Dacă vrei să renunți la un contract, nu faci circul ăsta mediatic, îl chemi frumos pe Șumudică, poate mai scoți și ceva din clauză, îți strângi mână și te înțelegi cu el.

ADVERTISEMENT

Cum să te comporți așa cu un antrenor. Orice ofertă din fotbalul românesc… te gândești de 100 de ori, ți-e și silă să intri în fotbalul românesc.

El are un parcurs impecabil în campionat. Nu-ți asumi nimic când semnezi? Nici Edi Iordănescu nu s-a simțit confortabil, câștigase trofeul și pierduse cu Malmo, dar s-a purtat o discuție, și ca atare s-a întors la CFR după”.

ADVERTISEMENT

„Ți-l asumi pe Șumudică și cu bune și rele!”

Ilie Dumitrescu a continuat și a vorbit despre posibila venire a lui Dan Petrescu la CFR Cluj, spunând că în astfel de momente ar trebuie să-și pună o clauză mare de reziliere în contract.

„Nici nu știu ce clauză poate să pună Petrescu acolo… poți să faci performanță, poți să câștigi bani mulți, dar Petrescu a avut clauză să plece în condiții speciale, să strângă mâna în mod civilizat.

ADVERTISEMENT

Acum, când se duce Petrescu acolo, nu e mai bine să pună clauză de 2.500.000 de euro?”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Și Narcis Răducan a comentat situația de la CFR Cluj: „Dacă ți l-ai asumat pe Șumudică, ți l-ai asumat cu bune și cu rele.

E nebunul de pe lume, dar ți-l asumi, știi că duce și la scandaluri, își face treaba, dar ți-l asumi de când ai semnat contractul. Nu cred nici în varianta asta că nu știa nimeni ce era în contractul lui Șumudică”.

ADVERTISEMENT