Sport

Sfaturile lui Ilie Dumitrescu pentru Toni Petrea: „Gigi trebuie întrebat lunea de preferințe, să pregătească ciclul săptămânal cu ăia stabiliți”

Ilie Dumitrescu a recunoscut că este mulțumit de venirea lui Toni Petrea la FCSB, însă atrage atenția asupra dorinței patronului de a face schimbările.
18.11.2021 | 21:12
Sfaturile lui Ilie Dumitrescu pentru Toni Petrea Gigi trebuie intrebat lunea de preferinte sa pregateasca ciclul saptamanal cu aia stabiliti
ADVERTISEMENT

„Mister” crede că lui Toni Petrea îi va fi greu să își impună stilul de joc și toate planurile sale la echipă, în condițiile în care Gigi Becali îi va face schimbările din timpu meciurilor, dar și echipele de start.

Ilie Dumitrescu a vorbit și despre soarta lui Constantin Budescu la FCSB, el fiind motivul disputei dintre patron și Edi Iordănescu, fostul antrenor, informație dezvăluită în exclusivitate de FANATIK.

ADVERTISEMENT

Ilie Dumitrescu, mulțumit de venirea lui Toni Petrea la FCSB, însă atrage atenția

Ilie Dumitrescu a recunoscut că este mulțumit de venirea lui Toni Petrea la FCSB, venire dezvăluită în exclusivitate de FANATIK și confirmată de Gigi Becali pentru site-ul nostru.

„Mister” crede că venirea lui Toni Petrea la echipă este o mutare inteligentă, însă i se pare derizoriu faptul că Gigi Becali a anunțat deja că va face din nou echipa și schimbările, în condițiile în care Toni Petrea poate avea idei mai bune pentru vicecampioana României:

ADVERTISEMENT

„Am crezut că stă și el puțin, de-asta spun că e un minus. Petrea e un antrenor foarte bun, are tot, dar când te trezești cu două schimbări sau cu cinci schimbări brus, ce mai faci tu ca antrenor?.

Venirea lui Petrea este o mutare inteligentă, a gândit bine Gigi mutarea asta, dar nu îi va da libertate maximă.

ADVERTISEMENT

Mai există o ședință luni, în care Gigi trebuie întrebat de preferințe, asta e problema pentru ciclul săptămânal. Eu ca antrenor trebuie să pregătesc ciclul săptămânal cu ăia stabiliți”, a mai spus Ilie Dumitrescu, la TV DigiSport.

Ilie Dumitrescu îi ia apărarea lui Constantin Budescu

Ilie Dumitrescu i-a luat apărarea lui Constantin Budescu, despre care a spus că nu joacă la FCSB într-o formulă care îl avantajează, încercând să îi explice lui Gigi Becali unde greșește, dându-i un exemplu utopic cu o posibilă formație a lui Real Madrid, dacă și „galacticii” ar fi încercat să joace cu toți mijlocașii pe care îi aveau la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„El joacă bine într-un 4-2-3-1, dar nu, Gigi Becali vrea 4-3-3. E ca și cum ai vrea să joci cu Kroos, Modric, James Rodriguez, Casemiro și asta nu se poate.

Gigi vrea la FCSB să joace și Olaru și Budescu și Ovidiu Popescu și Tănase și Tavi Popescu, iar asta e greu, mai ales că Budescu se simte mai bine într-un altfel de sistem de joc”, a mai spus Ilie Dumitrescu.


  • (P) Cota BETANO pentru FCSB – FC Botoșani: 1,75 este cota pentru „1 solist”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT