Sport

Ilie Năstase a fost externat de la Matei Balș. „Am luat medicamente și sunt bine. Urmez un tratament” Update exclusiv

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ilie Năstase a fost externat de la Matei Balș după ce a fost infectat cu COVID-19 și și-a petrecut ultimele opt zile în spital inclusiv de Ziua Națională a României.
02.12.2021 | 13:57
Ilie Nastase a fost externat de la Matei Bals Am luat medicamente si sunt bine Urmez un tratament Update exclusiv
ADVERTISEMENT
02-12-2021
11:57

Ilie Năstase, externat de la Matei Balș:

FANATIK l-a contact pe Ilie Năstase pentru a afla cum se simte după ce a fost internat la spitalul Matei Balș din Capitală, unde a petrecut ultimele opt zile.

„Am fost externat azi. Mă simt bine. Nu sunt singurul care am făcut COVID. Sunt milioane de oameni care au trecut prin asta. Trebuie să fim atenți și cu vaccinul e problemă pentru că am fost vaccinat dar tot am luat.

Nu știu cum am luat. Mai contează acum dacă am luat în Turcia sau în România? Am luat medicamente și sunt bine. Urmez un tratament”, a declarat Ilie Năstase în exclusivitate pentru site-ul nostru.

01-12-2021
12:18
01-12-2021
08:50

Ilie Năstase ar putea fi externat joi

Ilie Năstase a trecut prin momente dificile după ce s-a întors din Istanbul și a fost internat la Matei Balș din data de 24 noiembrie, fiind infectat cu COVID-19.

Soția sa, Ioana a dezvăluit că fostul mare tenismen va efectua un nou set de analize joi, 2 decembrie: „Din câte am înțeles, joi îi vor face iar analizele, să le compare. Sigur îl vor externa. Conectat la aparate a fost, dar nu la oxigen. I-a monitorizat pulsul, toate cele. Eu nu mă pricep.

A fost foarte dificilă perioada. Mulți spun că puteam merge să îl vizitez. Nu este adevărat! Eu am luat legătura cu medicii. Nu am voie. M-aș fi dus. Noi avem mai multe apartamente la Constanța. El va fi lângă mine. Îi voi duce tot ce are nevoie. Îi voi fi alături cu orice”, a declarat Ioana Năstase la Antena Stars.

FANATIK a aflat în exclusivitate că Ilie Năstase este din nou internat în spital după ce s-a întors în urmă cu câteva zile de la Istanbul, unde s-a relaxat după scandalul cu Ciprian Marica alături de soția sa, Ioana.

De această dată, Ilie Năstase este internat în spital și i se vor efectua mai multe investigații, așa cum fostul mare jucător a dezvăluit pentru site-ul nostru.

ADVERTISEMENT

Continuă problemele de sănătate pentru Ilie Năstase

FANATIK l-a contactat pe Ilie Năstase care a confirmat că este internat în spital cu noi probleme de sănătate: „Stai așa… (n.r. tușește de mai multe ori). Sunt aici la spital și nu prea pot să vorbesc. Sunt niște aparate aici și nu prea pot să vorbesc.  

Mă simt mai bine acum. Acum am intrat că am ceva și sunt în investigații de vreo două zile. Nu, deocamdată nu știu dacă e COVID pentru că azi m-au internat”. 

ADVERTISEMENT

Ilie Năstase are 75 de ani și a mai fost internat în spital pe 13 noiembrie din cauza unor probleme cardiace și a dat vina pe Ciprian Marica pentru aceste probleme, în contextul scandalului pentru baza „Voința”, despre care FANATIK a scris în exclusivitate.

Ilie Năstase, după conflictul cu Ciprian Marica: „A trebuit să ajung la spital din cauza asta!”

Ilie Năstase a declarat în exclusivitate pentru FANATIK că este șocat de gestul lui Ciprian Marica, care s-ar fi folosit de o procură pentru a-l scoate pe „Nasty” din funcția de președinte al fundației pe care el a creat-o, baza sportivă „Voința” valorând astăzi 50 de milioane de euro.

ADVERTISEMENT

„A trebuit să ajung la spital din cauza asta… Mi s-a făcut rău! Ieri m-am întâlnit cu el și cu soția la masă, e adevărat și m-au anunțat că nu mai sunt în fundație. M-am ridicat și am plecat de la masă. Dar da, m-am văzut cu ei!”. – Ilie Năstase

Ilie Năstase a fost internat la Spitalul privat Ponderas, fiind cunoscut faptul că are probleme cu inima. Fostul număr unu mondial are chiar un bypass la inimă.

Ioana Năstase a declarat pentru FANATIK că starea de sănătate a lui Ilie Năstase este una bună

FANATIK a obținut primele declarații de la Ioana Năstase după ce fostul mare tenismen a fost internat la Matei Balș și a declarat că nu este infectată cu COVID-19.

ADVERTISEMENT

„El este internet la spital, este ok, este într-o stare bună. La el a fost altceva, a avut puțin imunitatea scăzută că știți că a avut probleme cu Academia. De atunci a avut o starea așa, în care s-a simțit mai rău, s-a supărat. E o formă ușoră, atâta timp cât purtăm discuții, este la aparate pentru a i se monitoriza toate cele, dar asta nu înseamnă că este ceva grav.

Nu cred că va sta 14 zile în spital, cred că maxim cinci zile. Probabil că după va veni acasă, nu m-am gândit (n.r. nu știe dacă se izolează cu el), să vedem ce spun medicii”.

Ce a spus Ciprian Marica despre disputa cu Ilie Năstase

Contactat de FANATIK, Ciprian Marica s-a arătat șocat de declarațiie lui Ilie Năstase, mai ales că este nașul de cununie al lui „Nasty” și al soției sale, Ioana.

„Sunt realmente șocat! Nu pot să pricep… Ieri am fost la masă cu Ilie, ne-am despărțit prieteni, cum suntem de atâta timp, a rămas să ne vedem, normal, așa cum ne vedem aproape zilnic… Până nu vorbim față în față, nu pot să spun mai multe” – Ciprian Marica

„Nu înțeleg nimic… Doamne ferește… Dacă Ilie are o neînțelegere, o s-o rezolv cu el. Eu nu mă cert cu el… Nu înțeleg de ce face show-ul ăsta în presă… care o fi scopul… zău că nu înțeleg… Repet, dacă are o problemă și n-a înțeles ceva sau i se pare în neregulă, o rezolv cu el în secunda doi fără nicio problemă”.

  • 75 de ani are Ilie Năstase
  • 8 zile a petrecut Ilie Năstase în spital, unde a fost internat inclusiv de Ziua Națională a României
ADVERTISEMENT