News

Imagini de coșmar de pe “Drumul Morţii”. Accident cu cinci mașini în Buzău, un mort și doi răniți. Update

Imagini de coșmar, luni dimineață, pe ”Drumul Morții” din Buzău. Un accident cu cinci mașini produs aici s-a soldat cu mai multe persoane rănite.
20.03.2023 | 11:11
Imagini de cosmar de pe Drumul Mortii Accident cu cinci masini in Buzau un mort si doi raniti Update
Imagini de coșmar în Buzău, pe ”Drumul Morții”, după un accident cu 5 mașini implicate. Mai multe persoane au fost rănite. Sursa foto: sansanews.ro / colaj Fanatik
ADVERTISEMENT
20-03-2023
19:59

Unul dintre șoferii răniți a murit

În ciuda eforturilor medicilor, tânărul de 20 de ani, care se afla la volanul unuia dintre autoturisme, nu a putut fi salvat. În mașina condusă de Alex Homoc se afla și tatăl său, care a fost și el rănit și se află în spital.

Tot la spital a ajuns și șoferul taxiului în care a intrat mașina condusă de tânărul care și-a pierdut viața.

”Drumul Morții” E 85 din Buzău a adus un nou accident grav. Luni dimineață, nu mai puțin de cinci mașini au fost implicate într-un adevărat carambol pe această șosea. Din păcate, au fost și mulți răniți.

Imagini de coșmar în Buzău, pe ”Drumul Morții”, după un accident cu 5 mașini implicate. Mai multe persoane au fost rănite

Accidentul a avut loc în jurul orei 7.00, pe DN 2 – E 85, în apropierea localității Poșta Câlnău. Aici, trei autoturisme și două TIR-uri au fost implicate într-o coliziune violentă.  În urma impactului, trei persoane au fost rănite și au avut nevoie de îngrijiri medicale.

ADVERTISEMENT

Victimele au ajuns la Spitalul Județean Buzău. Unul dintre cei răniți, un tânăr de doar 20 de ani, din Vadu Pașii, care se afla la volanul unuia dintre vehicule, este în stare foarte gravă. Cadrele medicale depun eforturi pentru a-i salva viața. Printre persoanele rănite se află și tatăl acestuia, notează presa locală.

În acest moment, o ipoteză luată în calcul în ceea ce privește cauza accidentului este imprudența în conducere, pe fondul condițiilor meteo, scrie SansaNews. În momentul coliziunii, vizibilitatea în trafic era redusă din cauza ceții.

ADVERTISEMENT

”În urma accidentului rutier produs pe raza localității Posta Câlnău, la U.P.U.-SMURD au fost transportate 2 victime: 2 bărbați (tata și fiu), în vârstă de 47, respectiv 21 de ani. Tânărul a fost transportat în stop cardio-respirator, a fost resuscitat în secția U.P.U.-SMURD, situația lui este critică.

Se fac eforturi pentru a fi salvat! Tatăl, în vârstă de 47 de ani, a suferit policontuzii, traumatism cranio-cerebral, traumatism cranio-facial, traumatism umăr stâng. Este stabil, conștient, în curs de investigații”, anunță ISU Buzău.

ADVERTISEMENT

Cealaltă victimă a accidentului din Poșta Câlnău, un bărbat de 62 de ani, a fost preluată de  U.P.U-SMURD. Acesta a suferit un traumatism toracic și a ajuns la spital pentru investigații, conform Adrianei Bunilă, purtătorul de cuvânt al Spitalului Județean Buzău.

Mai multe echipaje ISU mobilizate la locului accidentului

La locul producerii accidentului s-au mobilizat mai multe echipaje SMURD și ISU, dar și polițiști rutieriști. Organele de anchetă efectuează cercetarea pentru aflarea circumstanțelor producerii evenimentului rutier.

ADVERTISEMENT

În urma acestui accident se va întocmi dosar penal. În zona impactului dintre cele cinci vehicule au fost imagini de coșmar, cu bucăți din caroserii împrăștiate pe șosea. Timp de 60 de minute, traficul pe ”Drumul Morții” a fost blocat.

ADVERTISEMENT