News

Imagini halucinante la Grădina Zoologică din Varșovia. Un bărbat beat a încercat să înece un urs. Video

22.05.2020 | 20:39
Imagini halucinante la Gradina Zoologica din Varsovia Un barbat beat a incercat sa inece un urs Video
ADVERTISEMENT

Imagini halucinante au fost surprinse la Grădina Zoologică din Varșovia, acolo un bărbat în stare de ebrietate a intrat în cușca unui urs.

Imagini halucinante la Grădina Zoologică din Varșovia

Conform Mediafax, un bărbat beat a fost filmat în timp ce a intrai în cușca unui urs de la Grădina Zoologică din Varșovia și a încercat să-l înece, iar imaginile au ajuns publice.

ADVERTISEMENT

Responsabilii Grădinii Zoologice spun că bărbatul, în vârstă de 23 de ani, a acționat așa fiind sub influența alcoolului. În ceea ce privește animalul, acesta este sănătos, însă traumatizat.

”Sabina este un urs liniștit, obișnuit cu prezența oamenilor, nu se așteaptă ca cineva să o atace”, a precizat conducerea Grădinii Zoologice din capitala Poloniei.

ADVERTISEMENT

Un urs a agonizat 18 ore pe marginea unui drum

Aceasta nu este prima tentativă de acest gen. În 2015 un alt bărbat a încercat același lucru, fiind mușcat de mână. El a fost amendat cu 200 de dolari.

În această lună, imaginea cu un urs care s-a cățărat pe un bloc ajungând până la etajul al doilea face înconjurul Italiei și a întregii lumi. Ursul care a fost imortalizat de italieni este un pui de doi sau trei ani și cântărește 70 de kilograme.

ADVERTISEMENT

Un urs a fost lovit de un autoturism în noiembrie anul trecut, la ieșirea din localitatea Praid, județul Harghita. Animalul sălbatic a fost lăsat să agonizeze pe marginea drumului mai bine de 18 ore pentru că veterinarul care s-a deplasat la fața locului a venit fără tranchilizant.

În urma acestui caz, ministrul Afacerilor Interne, Ion Marcel Vela, a anunțat că a demarat procedura prin care prefectul județului Harghita, Jean-Adrian Andrei, să fie demis din funcție.

ADVERTISEMENT

Un bărbat care arăta ca o mumie a fost salvat din bârlogul unui urs după ce a trăit o lună de chin și de calvar. Totul s-a petrecut în Rusia, mai exact în regiunea Tuva. Animalul i-a rupt coloana și l-a aruncat în spatele bârlogului pentru a-l devora mai târziu.

ADVERTISEMENT