Sport

În weekend, te așteaptă o super lovitură! Riscă 15 lei și poți să fii mai bogat cu 90.000 de lei

Meciurile de fotbal programate la finalul acestei săptămâni în cele mai puternice campionate din Europa te-ar putea face mai bogat cu aproape 90.000 de lei
15.09.2022 | 09:09
In weekend te asteapta o super lovitura Risca 15 lei si poti sa fii mai bogat cu 90000 de lei
Cu biletul din weekend la pariuri am putea câștiga aproape 90.000 de lei. foto: colaj Fanatik
ADVERTISEMENT

Sâmbătă și duminică, în întreaga Europă, sunt programate ultimele meciuri din întrecerile interne înainte de pauza cauzată de partidele echipelor naționale în Nations League. E un bun prilej pentru noi să-ți propunem un super bilet la pariuri, cu care ai putea da o adevărată lovitură.

Super biletul de pariuri te-ar putea face în weekend mai bogat cu aproape 90.000 de lei

Am selectat cu atenție 15 partide pe biletul pe care ți-l propunem în acest weekend, iar dacă șansa și inspirația vor fi de partea noastră, am putea deveni mai bogați cu aproape 90.000 de lei.

ADVERTISEMENT

Am ales unele pronosticuri mai curajoase, dar nu „SF”, și am ajuns la o cotă totală de 4.158. Nici miza nu este una foarte mare, ci de doar 15 lei, așa că în cazul unui nedorit eșec nu vom avea pierderi foarte mari.

Dar și dacă ne iese… Vom fi mai bogați cu aproape 90.000 de lei, ceea ce nu-i de ici, de colea. Iar acest lucru este posibil și datorită faptului că vom beneficia de un bonus generos din partea Superbet, de aproape 30.000 de lei. Wow…

ADVERTISEMENT

Victoria Rapidului cu CS Mioveni aduce o cotă de 1,60 pe super biletul din weekend

Primul meci selectat pentru biletul care în weekend ne-ar putea aduce un câștig de aproape 90.000 de lei este cel dintre Rapid și CS Mioveni, contând pentru etapa a 11-a din SuperLiga. Giuleștenii au orgoliul rănit după ce înfrângerea suferită cu FC U Craiova i-a lăsat fără poziția de lider, așa că nu concep un alt rezultat decât victoria în fața codașei din Mioveni. O cotă de 1,60 pentru pronsticul „1 solist” este un prim pas pentru obținerea unui profit de vis.

În Anglia, avem parte de o etapă incompletă, mai multe partide fiind amânate din cauza decesului Reginei Elisabeta a II-a. Pentru sâmbătă, ne-am oprit tot asupra unui meci în care se întâlnesc două formații aflate la poli opuși ai clasamentului. În mod normal, Tottenham nu ar trebui să aibă probleme cu Leicester, alegerea noastră fiind combinația „1 solist & peste 1,5 goluri”, la o cotă de 1,67.

ADVERTISEMENT

„2 solist & 3-5 goluri” la Augsburg – Bayern Munchen (cotă 1,75), „1 solist” la Leverkusen – Werder (cotă 1,67) și „GG & peste 2,5 goluri” la Monchengladbach – RB Leipzig (cotă 1,75) sunt alte trei pronosticuri de sâmbătă, de data asta din Bundesliga, pe care vi le propunem pe bilet.

Un bilet care ne-ar putea face mai bogați cu aproape 90.000 de lei și datorită bonusului pe care ni-l oferă cu generozitate Superbet.

ADVERTISEMENT
bilet 14 sept_01 ok
Biletul de pariuri pentru weekend ar putea aduce un câștig de aproape 90.000 de lei

Cotă de 2,30 pentru goluri multe în derby-ul Universitatea Craiova – FCSB

Și tot de sâmbătă, așteptăm să facem bani frumoși cu partide din campioantele Franței, Portugaliei și Cehiei. 1,80 de la Lille – Toulouse (pronostic „1 solist”), 1,90 de la Estoril Praia – FC Porto (pronostic „2 solist & 2-4 goluri”) și 1,65 de la Sparta Praga – Banik Ostrava (pronostic „1 solist & 2-6 goluri”) sunt cele trei cote pe care sperăm să le vedem verzi la finalul zilei.

Cel mai interesant joc al zilei de duminică este, fără îndoială, derby-ul dintre Universitatea Craiova și FCSB, din etapa a 11-a a SuperLigii. Oltenii revin pe „Ion Oblemenco” după un periplu pe la Turnu Severin și speră să lase în urmă evoluțiile mai puțin reușite din ultimele etape. Nici FCSB nu strălucește în campionat, ambele echipe au probleme în apărare, astfel că anticipăm un meci cu goluri multe, în ambele porți. De aceea, ar fi păcat să nu profităm de cota 2,30 oferită pentru pronosticul „GG & peste 2,5 goluri”.

Din Serie A italiană, duminică iese în evidență derby-ul AC Milan – Napoli, unde mergem pe un „GG” cotat cu 1,70. Nu trebuie date la o parte însă partidele Monza – Juventus („2 solist” la cotă 1,85) și AS Roma – Atalanta („GG” la cotă 1,67), ce ne-ar putea ajuta să dăm lovitura la pariuri.

Și pentru a ajunge la câștigul de aproape 90.000 de lei, am mai ales pe bilet încă 3 meciuri de duminică. Este vorba despre Lyon – PSG (pronostic „GG & peste 2,5 goluri”), Villarreal – Sevilla (pronostic „1 solist”) și AZ Alkmaar – Ajax (pronostic „peste 2,5 goluri”), iar cotele de 1,60, 1,80 și 1,55 ar trebui să iasă fără prea multe emoții.

bilet 14 sept_02 ok
Biletul de pariuri pentru weekend ar putea aduce un câștig de aproape 90.000 de lei

Și nu uita nici de bonusurile pe care Superbet le oferă cu generozitate. Profită acum de ele și dă lovitura la pariuri, așa cum au făcut-o și alți jucători inspirați. Câștiguri de 100.000 de lei au devenit ceva firesc, dar nici cele de 50.000 de euro nu sunt de lepădat…

ADVERTISEMENT