News
notix pixel id

Încă nu ți-ai luat cartoane Bingo Mania? Mai ai timp până duminică, ora 15:00! Sute de premii în bani și mașini pe Etno TV!

14.05.2021 | 12:25
Încă nu ți-ai luat cartoane Bingo Mania? Mai ai timp până duminică, ora 15:00! Sute de premii în bani și mașini pe Etno TV!
Încă nu ți-ai luat cartoane Bingo Mania Mai ai timp până duminică, la ora 1500! Sute de premii în bani și mașini pe Etno TV!
ADVERTISEMENT

Pe bune, chiar nu ți-ai luat cartoane la BINGO MANIA?! Chiar nu vrei să câștigi?! Cel mai nou joc bingo, în fiecare duminică de la ora 15:00, pe Etno TV! Cu premii de la zeci de mii de lei la autoturisme. Foarte simplu de participat din fotoliul de acasă, din fața televizorului.

Pentru că BINGO MANIA se vede în toată România! Elementar, numai dacă joci poți să câștigi! La primele două ediții BINGO MANIA, aproape 400 de concurenți norocoși și-au rotunjit deja conturile cu câștiguri între 500 și 25.000 de lei, trei dintre ei „împușcând” la Roata BINGO MANIA marile premii: un SUV Dacia Duster și două autoturisme, o Dacia Sandero și o Dacia Logan.

Aproape 400 de câștigători, deși au fost exact 400 de extrageri pentru că unii dintre ei, cei care au cumpărat TOP-uri de cartoane, au câștigat mai multe premii! Ceea ce poți face și tu! Convinge-te: listele cu câștigători le găsești în revista TAIFASURI 831 care a apărut joi, 13 mai și pe care o găsești la orice punct de difuzare a presei din România.

ADVERTISEMENT

Încă nu ți-ai luat cartoane BINGO MANIA? Mai ai timp până duminică, ora 15:00! Sute de premii în bani și mașini pe Etno TV! A-nceput jocul, forțează-ți norocul!

Ca să te numeri și tu printre aceștia, citește în continuare cum poți cumpăra cartoanele BINGO MANIA care îți pot aduce și ție premii în bani și mașini duminică, 16 mai, de la ora 15:00, în direct la Etno TV. A-nceput jocul, forțează-ți norocul!

Poți cumpăra cartoane BINGO MANIA simplu și rapid oriunde te-ai afla!

 1. DIRECT: din rețeaua proprie BINGO MANIA de agenți de vânzare (pe care îi găsești în centrele comerciale, supermarket-uri și piețe) sau de la partenerii BINGO MANIA: agențiile de pariuri Get’s BET, SMART BET, RIVER BET, terminalele de plăți QIWI și SELFPAY.
 2. ONLINE: accesând site-ul www.bingomania.ro ai posibilitatea să-ți achiziționezi cartoane online indiferent dacă te afli în țară sau în străinătate. Este foarte simplu! Intri pe site, îți creezi un cont cu adresa de email, numărul de telefon și datele tale personale. La final, îți validezi contul nou creat prin SMS (pentru utilizatorii din România) sau prin intermediul adresei de email (pentru utilizatorii externi).
  Ai ajuns simplu și rapid la un click distanță de norocul tău! Selectează din pagina de comandă numărul de SERII pe care dorești să le cumperi sau alege varianta TOP pentru șanse sporite. După ce ești sigur de comanda ta, adaugă datele cardului bancar. În câteva secunde vei avea în contul tău de pe site cartoanele BINGO MANIA în format PDF pentru ediția de duminică, 16 Mai. Numai jucând poți câștiga!
ADVERTISEMENT

Cum se joacă BINGO MANIA? Simplu și… profitabil pentru participanți!

Sunt 200 de extrageri în fiecare ediție, 100 din TALOANELE BONUS și 100 din TALOANELE NECĂȘTIGĂTOARE din ediția precedentă, din care 10 norocoși merg mai departe în direct la CONCURSUL TELEFONIC unde pot câștiga premii de premii, pornind de la un „minim” de 10.000 lei până la un… AUTOTURISM!

La partida de bingo, bifează numerele extrase pe cartoanele de joc și câștigă premiile de LINIE și BINGO. Mai mult, dacă faci BINGO până la BILA MAXIMĂ 36, ai șansa de a-ți umple buzunarele cu nu mai puțin de… cel puțin 100.000 lei!

ADVERTISEMENT

În primele două ediții nu s-a strigat „BINGO!” până la bila 36, respectiv 37, s-a ajuns acum la bila 38 și la un premiu de 102.109 de lei, valoare care va crește în ediția a treia, duminică, 16 mai.

Ce poți câștiga la BINGO MANIA? Bani și mașini!

 • LINIE – atunci când, din bilele extrase, pe unul sau mai multe bilete a fost realizată combinaţia de 5 (cinci) numere pe una din cele 3 (trei) linii orizontale (superioară, centrală sau inferioară). Se premiază numai prima/primele combinație/combinații (pot fi mai multe „linii” câștigătoare pe bilete diferite)
 • BINGO – atunci când, din bilele extrase, a fost realizată combinaţia tuturor celor 15 numere de pe un carton de joc. Se va premia numai prima/primele combinaţii obţinute.
 • BINGO ACUMULAT – dacă se realizează BINGO până la a 36-a bilă extrasă (numărul bilei crește cu fiecare ediție în care nu s-a realizat BINGO până la bila respectivă). Toate cartoanele câștigătoare de BINGO participă la extragerea seriei topului din intervalul de topuri vândute, pentru determinarea cartonului câștigător.
 • Premiile speciale din TALOANE BONUS și TALOANE NECÂȘTIGĂTOARE
  1. Premii în sume fixe
  2. Premii în sume variabile – la apelurile telefonice, la care posesorii taloanelor bonus pentru partida curentă, dintre cele extrase din urne, vor fi apelaţi, în direct, de către Organizator, prin intermediul liniilor telefonice.
ADVERTISEMENT

ROATA BINGO se-nvârtește, țac, țac, țac și MAȘINA se ivește, pac, pac, pac!

Văru’ Săndel, gazda Etno TV a show-lui Bingo Mania, dar și oricare artist invitat în emisiunea de duminică, 16 Mai, adică oricine dintre Mioara Velici, Nico, Bodo și colegii din „Proconsul” sau Jean de la Craiova în funcție de alegerea ta, vor învârti o ROATĂ care cuprinde un anumit număr de premii.

Forța fie cu tine! Adică forța cu care va fi acționată ROATA! Forța care va trebui să asigure învârtirea ROȚII de minim două ori înainte de a se opri în dreptul unui punct fix ce indică premiul câștigat.

ADVERTISEMENT

ATENȚIE: VALOAREA PREMIILOR DE PE ROATĂ ÎNCEPE DE LA MINIM 10.000 LEI ȘI SE „ÎNVÂRTEȘTE” PÂNĂ LA MAXIM… UN AUTOTURISM!!!

Atenție! Nu uita!

– 200 de extrageri bonus se efectuează în fiecare ediție BINGO MANIA, 200 vor fi efectuate și în ediția de duminică, 16 Mai, din TALOANELE BONUS pentru ediția respectivă, dar și din TALOANELE NECÂȘTIGĂTOARE din ediția precedentă, din 9 mai.

– Nu arunca CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE! Cu CARTOANELE NECÂȘTIGĂTOARE primești șansa a doua și participi la extrageri în duminica următoare, condiția validării lor fiind, ATENȚIE!, achiziționarea de cartoane valabile pentru ediția în curs.

– Pentru a vă „împrieteni” rapid cu BINGO MANIA, vizitați pagina de Facebook BingoMania și Instagram bingomaniashow!

BINGO MANIA își mărește echipa! Dacă vrei să faci parte din ECHIPA BINGO MANIA, sună la serviciul Call-Center 021.9013 (tarif normal) sau trimite-ți CV-ul la adresa contact@bingomania.ro.

– Organizatorul jocului BINGO MANIA este SC BINGO SHOW SRL, Licența ONJN: L1213667B001262.

 • 9,60 de lei costă o serie de cartoane BINGO MANIA, care conține 6 cartoane BINGO TV și 2 TALOANE BONUS pentru extragerile premiilor speciale
 • 1.728 de lei costă un TOP DE CARTOANE, care conține 180 de SERII, respectiv 1.080 de cartoane 
 • 5.000 de lei vor primi, suplimentar, jucătorii care vor intra în direct, la concursul telefon duminică, 16 mai, și, ATENȚIE!, au cumpărat UN TOP de cartoane! Mai multe topuri cumpărate, mai multe șanse de câștig!
 • 1.000.000 de lei însumează premiile puse în joc de a treia ediție BINGO MANIA, duminică, 16 mai

A-nceput JOCUL, forțează-ți NOROCUL! BINGO MANIA se vede-n toată ROMÂNIA! Și toată ROMÂNIA câștigă cu BINGO MANIA! Numai dacă joci, poți să câștigi! Și numai pe ETNO TV, duminică de la ora 15:000! Cu BINGO MANIA treci pandemia!

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria NEWS
A apărut noua revistă Taifasuri
 • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
 • Nr. 860. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri