Sport

Încă un fotbalist de la FCSB, pe urmele lui Radunovic! „Și lui i se termină contractul”

Mihai Stoica a anunțat că încă un jucător ar putea pleca de la FCSB. Cine rămâne fără contract la fel ca Risto Radunovic.
20.03.2024 | 18:10
Inca un fotbalist de la FCSB pe urmele lui Radunovic Si lui i se termina contractul
Andrei Vlad își termină contractul în decembrie 2024. Sursă foto: sportpictures.eu
ADVERTISEMENT

Încă un jucător e pe picior de plecare de la FCSB după Risto Radunovic. Managerul general al FCSB a dezvăluit că Andrei Vlad își încheie înțelegerea în decembrie 2024.

Andrei Vlad, următorul jucător care părăsește FCSB: „În iarna asta”

Mihai Stoica a dezvăluit că Andrei Vlad se află exact în aceeași situație ca fundașul stânga muntenegrean: „Sunt foarte puţini jucători care se mută în iarnă. Lui Andrei Vlad i se termină şi lui contractul în iarna asta”, a spus oficialul FCSB, la Orange Sport.

ADVERTISEMENT

Managerul general al FCSB a explicat încă din luna ianuarie că portarul FCSB-ului este urmărit de mai multe cluburi din străinătate: „Cred că Vlad nu ar fi dat curs unei oferte de la Rapid. El a avut oferte și este interesant pentru echipe din afara țării”.

Vlad și-ar putea duce contractul la bun sfârșit și ar putea semna cu un club nou încă de la finalul acestui sezon: „În decembrie devine liber de contract. Poate ca în vară să semneze cu orice echipă și să plece din iarnă acolo”.

ADVERTISEMENT

Andrei Vlad a petrecut în club până la 3 dimineața înainte de meciul de la Craiova

Andrei Vlad nu pare interesat să mai lupte pentru un loc de titular. Portarul a băut shot-uri până la 3 dimineața în club înainte de Universitatea Craiova – FCSB.

Portarul în vârstă de 24 de ani și un meci la echipa națională a jucat doar trei partide în acest sezon la FCSB, toate în Cupa României Betano. Vlad este evaluat la 400.000 de euro de Transfermarkt.

ADVERTISEMENT

Gigi Becali a anunțat că Andrei Vlad ar putea reveni în primul unsprezece la FCSB după ce Ștefan Târnovanu a greșit grav la derby-ul cu Rapid: „Mă gândesc dacă mai intră în poartă. Primul gol și ăla la colțul scurt. Mingea e a lui. Aștepți să iei gol? Nu că e neinspirat, e fricos. Mingea era a lui. N-am avut niciun jucător pe teren, nimic!

Prima repriză a fost a noastră, numai că a fost greșeala lui Târnovanu care a luat gol. Nu a ieșit să prindă mingea, a luat gol de la Iacob. L-aș băga pe Vlad”, a spus patronul FCSB la Prima Sport 1 după înfrângerea cu Rapid.

ADVERTISEMENT
Cotă BETANO pentru FCSB: 1,36 este cota pentru „X2” la meciul Farul – FCSB