Sport

Incidente înainte de Petrolul – FCSB! Ultraşii Peluzei Nord au sărit la bătaie. Scenografia specială a “lupilor” şi meci întrerupt. Video

Au fost incidente între cele două galerii înainte de Petrolul - FCSB. Ultraşii roş-albaştrilor au sărit la bătaie pe tunelurile stadionului "Ilie Oană".
09.10.2022 | 21:55
Incidente inainte de Petrolul  FCSB Ultrasii Peluzei Nord au sarit la bataie Scenografia speciala a lupilor si meci intrerupt Video
Incidente înainte de Petrolul - FCSB! Ultraşii Peluzei Nord au sărit la bătaie. Scenografia specială a "lupilor" şi meci întrerupt. Sursa: Fanatik
ADVERTISEMENT

FCSB joacă un meci foarte important pe terenul celor de la Petrolul Ploieşti, în SuperLiga. Roş-albaştrii au fost abia pe locul 13 în clasament înaintea etapei şi au nevoie de puncte pentru a ajunge pe locurile de play-off.

Incidente înainte de Petrolul – FCSB! Ultraşii Peluzei Nord au sărit la bătaie

Meciul se dispută cu casa închisă pe “Ilie Oană”, iar înainte de startul meciului, au apărut, inevitabil, incidentele dintre cele două galerii. Ultraşii celor de la FCSB au sărit la bătaie după ce au intrat în arenă.

ADVERTISEMENT

Peluza oaspeţilor este împrejumită cu garduri şi cu un rând de jandarmi, motiv pentru care mai mulţi fani din Peluza Nord au ieşit pe holurile stadionului pentru o încleştare cu suporterii gazdelor.

VEZI VIDEO: 

Scenografie specială a “lupilor”!

Din fericire, incidentele nu au degenerat, conflictul dintre cele două grupuri de suporteri rezumându-se la înjurături. Mai mulţi jandarmi sunt în zonă şi în cazul în care evenimentele escaladează, pot interveni rapid.

ADVERTISEMENT

La startul meciului, peluza celor de la Petrolul Ploieşti au afişat o scenografie, cu mesajul: “Adepţi ai stilului de odinioară, ţinem steagul sus într-un fenomen pe cale să dispară!”.

Scenografia Petrolului. Sursa foto: Fanatik
Scenografia Petrolului. Sursa foto: Fanatik

Meci întrerupt în minutul 12 din cauza petardelor şi fumigenelor!

Meciul a fost oprit în minutul 12 când galeria “lupilor” au aruncat în teren mai multe petarde şi torţe. Horaţiu Feşnic a hotărât să oprească pentru câteva minute confruntarea, pentru calmarea spiritelor.

ADVERTISEMENT

Oficialii celor de la Petrolul Ploieşti au început încă de la începutul acestei săptămâni că s-au vândut toate biletele pentru meciul cu FCSB.

Petarde pe stadionul
Petarde pe stadionul “Ilie Oană”. Sursa: Fanatik

Petrolul – FCSB, sold-out! Biletele cu roş-albaştrii, valabile şi cu FC Argeş

De altfel, “lupii” au adoptat o altă strategie privind vânzarea de bilete. Ei au vândut pachete pentru confruntările cu FCSB şi FC Argeş, profitând de interesul mare generat de confruntarea cu roş-albaştrii.

ADVERTISEMENT

Astfel, cei care au tichete pentru meciul cu FCSB trebuie să le păstreze şi vor intra pe baza aceluiaşi tichet la confruntarea cu FC Argeş. În cazul în care biletele sunt deteriorate, ele nu vor putea fi recuperate.

  • 15.500 de locuri este capacitatea stadionului “Ilie Oană”
  • 2011 este anul în care a fost inaugurat stadionul 
ADVERTISEMENT
Tags: